Kategóriák
 • Akciós termékek
 • Újdonságok
 • Rólunk
 • Tork termékcsalád
 • Blog
 • Júliusban minden Sigron márkás termékből 10%-ot kapsz!

  A megjelenített kép illusztráció is lehet. A gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat a terméken, vagy annak csomagolásán. Az esetleges eltérésekből adódó károkért webáruházunk nem vállal felelősséget, de minden esetben törekszik a legpontosabb adatok közlésére.

  Nincs raktáron

  Bionur hideg zsíroldó szórófejes 750 ml

  Cikkszám: EZSIROLDOHIDEG750
  Összehasonlítom

  Környezetbarát bio zsíroldó újrahasznosított természetes anyagból készült flakonban.
  Kizárólag növényi összetevőket tartalmaz, ami óvja a környezetünket és közben a tisztítandó felületet is tökéletesen zsírtalanítja.
  Kiváló az erős szennyeződések és zsírlerakódások eltávolításához, de jól alkalmazható a konyhában (felületek, sütő, szagelszívó).

  Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!


   

   

  Gyártó
  Bionur
  Kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a lenti "Kérdés a termékről" gombra kattintva.
  30 napos elállás
  Bruttó
  Nettó
  777 Ft612 Ft
  Nem vásárolható!
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom

  Bionur hideg zsíroldó szórófejes 750 ml részletes leírása


  Az ipari zsíróldószer a legmakacsabb zsíros és olajos szennyeződésekkel is megbirkózik, amelyek gyakran előfordulnak gyári, műhelyi vagy autószerviz környezetekben. A speciálisan kifejlesztett, koncentrált formula mélyen behatol a zsíros lerakódásokba, feloldva és eltávolítva azokat a felületekről. Tökéletes választás olyan helyeken, ahol az átlagos zsíroldók nem adnak kielégítő eredményt. Az ipari zsíróldószerek nemcsak hatékonyak, de biztonságosak is a különféle felületeken, megőrizve azok épségét és megjelenését. Használatukkal a munkaeszközök, gépek és munkaterületek zsírmentesek és tiszták maradnak, optimalizálva azok teljesítményét és élettartamát.


  A zsíroldók használata konyhai és háztartási környezetben elengedhetetlen a makacs zsíros szennyeződések és foltok eltávolításához. Legyen szó sütőkről, tűzhelyekről, edényekről vagy konyhai felületekről, ez a zsíroldó hatékonyan oldja fel a zsírt és az olajat, visszaállítva a felületek eredeti tisztaságát és ragyogását. A zsíroldó használata egyszerű: kövesd a termék utasításait, alkalmazd a szükséges mennyiséget a szennyezett területre, hagyd hatni a megadott ideig, majd töröld le vagy öblítsd le. Rendszeres használatával megelőzhetjük a zsíros lerakódások kialakulását, így konyhánk mindig tiszta és friss marad.

  Adatok
  Súly
  750 ml
  Tömeg
  750 ml
  Cikkszám
  EZSIROLDOHIDEG750
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.