Kategóriák
 • Akciós termékek
 • Újdonságok
 • Rólunk
 • Tork termékcsalád
 • Blog
 • Októberben minden Sigron és Buzil márkás termékre 10% kedvezmény

  Sigron blog

  A modern háztartásokban egyre több helyen találkozhatunk mosogatógépekkel, de az ipari környezetekben is nagyon hasznos eszközök.  Ezek a készülékek nagyban megkönnyítik a mindennapokat, azonban nem mindegy, hogy milyen tisztítószert használunk bennük. Ebben a blogbejegyzésben a mosogatógép tabletták használatáról és kiválasztásáról lesz szó.

  A mindennapi élet során elkerülhetetlen, hogy a lefolyókba kerülő haj, ételmaradék, zsír és egyéb szennyeződések elzárják vagy lassítsák a víz áramlását. A lefolyótisztítók ezekre a helyzetekre kínálnak megoldást, segítve, hogy a csatornák ismét zökkenőmentesen működjenek. Ebben a bejegyzésben a lefolyótisztítók használatának előnyeit, típusait és az ipari alkalmazásokat vizsgáljuk meg.

  A karbonsemlegesség nem csupán a zöld szemléletmód jegyében született divatos szókapcsolat, hanem egy égetően aktuális és kulcsfontosságú fogalom, amely az emberiség jövőjének irányvonalát is meghatározza. 

  Az éghajlati válság - ami az üvegházhatású gázok, elsősorban a szén-dioxid túlzott kibocsátásából adódik - egyre nagyobb terhet ró ránk, ezért a vállalatoknak felelősségük, hogy újraértelmezzék és fenntarthatóbbá alakítsák működésüket, ezzel hozzájárulva az éghajlati változás elleni küzdelemhez.

  A WC papír mindennapi életünk alapvető kelléke. Legyen szó egy hagyományos otthoni fürdőszobáról, egy étterem mosdójáról, vagy egy iroda WC-jéről, a WC papír mindenhol jelen van. De vajon valaha is megálltunk gondolkodni azon, hogy hogyan készül a WC papír? Ennek az egyszerű, de nélkülözhetetlen terméknek hosszú és összetett gyártási folyamata van. A következő bejegyzésben megvizsgáljuk, hogy milyen folyamatokon keresztül jut el a WC papír a faanyagtól egészen a fürdőszobáinkig.

  Gondoltad volna, hogy a kényelem és a tisztaság kéz a kézben járhat? Most bevezetünk a nedves törlőkendők világába, ahol a kényelem, az egészség és a környezettudatosság találkozik.

  A nedves törlőkendők megjelenése új fejezetet nyitott a higiéniai szokásainkban. Kezdetben elsősorban a babaápolás területén voltak elterjedtek, de ma már otthonaink, autónk, sőt, még táskáink is tele vannak ezekkel a kis higiéniai kiegészítőkkel.

  Az étkezés nemcsak a táplálkozásról, hanem az eleganciáról, a kultúráról és a társasági életről is szól. Ennek egyik fontos eleme a szalvéta használata, amely sokszor elhanyagolt terület, egy kevésbé ismert, ám annál fontosabb része az étkezési etikettnek. Íme néhány alapszabály és tipp, hogy a szalvéta etikett ne okozzon gondot a jövőben.

  A kéztörlők olyan egyszerű, ám nélkülözhetetlen eszközök, amelyek mindennapjainkban és a nyilvános helyiségekben egyaránt jelen vannak. Két fő típusuk van: a hajtogatott és a tekercses kéztörlők, amelyek mindegyikének megvannak a maga előnyei és hátrányai. Ezen felül, a hajtogatott kéztörlők is több alcsoportra oszthatók, vannak például a Z, C és V hajtogatású kéztörlők. Ebben a cikkben bemutatjuk az egyes kéztörlő fajtákat, hogy megértsük, melyik miért és milyen körülmények között lehet a legmegfelelőbb választás.

  Az életnek számos alapvető szükséglete van, amelyek közül néhányat sokan alapértelmezettnek tekintünk, és ritkán gondolkodunk el azon, hogy helyesen használjuk-e őket. Igen, az egyik ilyen mindennapi termék a WC-papír. Elgondolkodtál már valaha, hogy van-e helyes módja annak, hogy hogyan használjuk? Ebben a blogbejegyzésben néhány tippet adunk, a WC papír helyes használatához.

  A környezetbarát életmód és a fenntarthatóság ma már sokak számára kiemelten fontos. A mindennapi tevékenységeink közül az egyik, amelynek hatása jelentős lehet a környezetre, a WC tisztítása. Szerencsére, számos egyszerű és hatékony módszer létezik a környezetbarát WC tisztításra, amelyek segítségével minimalizálhatjuk a káros vegyi anyagok használatát. 

  Az ipari környezetben, ahol nagy mennyiségű ruhát mosnak naponta, fontos döntés, hogy milyen mosószerrel végzik a feladatot. A mosópornak és a mosógélnek is megvannak a saját előnyei és alkalmazási területei. Az adott helyzetnek és igényeknek megfelelően kell kiválasztani a megfelelőt. 

  Ebben a blogbejegyzésben áttekintjük a mosópor és a mosógél jellemzőit, hogy segítsünk eldönteni, melyiket válaszd ipari környezetben.

  A mindennapokban könnyen észrevétlenek maradnak, mégis elengedhetetlenek a tisztaság és a rendezettség megőrzésében. Igen, a szemeteszsákokról beszélünk! Ezek a kis praktikus segítők mindannyiunk életében jelen vannak, legyen szó otthonról, munkahelyről vagy bármely más közösségi helyről. 

  De vajon mennyire vagyunk tisztában a különböző méretekkel és típusokkal? Ebben a blogbejegyzésben szemügyre vesszük a szemeteszsák méretek széles választékát és azok alkalmazását.

  Az ipari mosás egy összetett és kihívást jelentő folyamat, amely magas szintű precizitást igényel. Legyen szó éttermekről, szállodákról, egészségügyi intézményekről vagy más ipari helyszínekről, az alapos tisztítás kulcsfontosságú a higiénia, a biztonság és a jó benyomás fenntartásához. 

  Ebben a részletes bejegyzésben áttekintjük az ipari mosás folyamatát, a megfelelő technikák alkalmazását és a hatékony eredmények eléréséhez szükséges tippeket.

  A személyhigiénia kiemelt fontosságú napjainkban, különösen a nyilvános helyek használata után. A kézmosás és fertőtlenítés elengedhetetlen a kórokozók terjedésének megelőzése érdekében. Az ilyen helyzetekben a higiéniai adagolók elengedhetetlen eszközök. Ezeknek a kihelyezése és használata egyre gyakoribbá válik, és számos lehetőség áll rendelkezésre a különböző típusok közül. 

  Az adagolók biztosítják a könnyű és higiénikus hozzáférést a szappanhoz, kézfertőtlenítőhöz vagy egyéb személyi higiéniai termékekhez. Ez segít megelőzni a kórokozók terjedését és védi egészségünket. Használatuk segít fenntartani a tisztaságot és biztonságot a közösségi terekben, és hozzájárul a hatékonyabb és egészségesebb környezet megteremtéséhez.

  A rendszeres és megfelelő kézmosás kiemelt fontosságú, hiszen a helytelen és rendszertelen kézfertőtlenítés számos betegség forrása lehet. Ezt az üzenetet nem lehet elégszer hangsúlyozni, hiszen a kézmosás segít megelőzni a fertőzések terjedését és védelmet nyújt a kórokozókkal szemben.

  Különböző méretű, stílusú és működési elvű változatok érhetők el a piacon. A megfelelő típus kiválasztása a helyszín és az igények alapján történhet.

  A kéztörlő adagolók között megkülönböztetünk tekercses és hajtogatott típusokat. A hajtogatott kéztörlő adagolókat pedig tovább bonthatjuk C-, Z- és V adagoló típusokra. Cikkünkben az egyes típusok összehasonlításáról olvashatsz.

  A higiénia rendkívül fontos a személyes egészségünk és az általános közegészségügy szempontjából. A takarítási rutinban a fertőtlenítő hatású szerek egyre meghatározóbb szerepet töltenek be. A személyes higiénia terén pedig nyilvánvalóvá vált, hogy a kézfertőtlenítők, gumikesztyűk és szájmaszkok használata kiemelten fontos.

  A szappanadagolók olyan eszközök, amelyek lehetővé teszik a folyékony szappan könnyű és higiénikus adagolását. Ezek a készülékek nagyon népszerűek a fürdőszobákban, konyhákban, nyilvános helyeken és gyakorlatilag mindenhol, ahol a kézmosás elengedhetetlenül fontos.

  Ebben a cikkben a következő szappanadagoló típusokat fogjuk bemutatni:

  Nálunk kiváló minőségű Tork szappanadagolók kaphatók, melyek közül bizonyos termékek a karbonsemleges tanúsítványt is elnyerték.

  A fenntarthatóság és a környezetvédelem fontossága egyre inkább felértékelődik a világunkban, ahogy azt már korábbi cikkünkben kifejtettük a környezetbarát tisztítószerekkel kapcsolatosan. Az egyik terület, ahol a környezettudatosság szintén elengedhetetlen, az a papíráruk használata. A toalettpapír, a tekercses kéztörlő, a Z hajtogatott kéztörlő és a szalvéta mind-mind olyan termékek, amelyeket szinte mindennap használunk, és amelyek hatással vannak a környezetünkre. Ezért érdemes megfontolni, hogy milyen környezetbarát alternatívákat választunk ezekre a papírárukra.

  A zsíros felületek tisztítása sokak számára lehet egy bosszantó és időigényes feladat. Az otthoni takarítás során a zsíros felületek tisztítása lehet az egyik legnehezebb teendő. A zsír eltávolítása egyaránt fontos a konyha, a fürdőszoba és a mosókonyha esetében is. Ahhoz, hogy sikeresen eltávolítsuk a zsírokat, fontos, hogy a megfelelő zsíroldót használjuk, amely hatékonyan eltávolítja a zsíros foltokat, és nem károsítja a felületet. Az alábbi tippek segítenek kiválasztani a megfelelő zsíroldót az otthoni takarításhoz.

  A folyékony szappanok már régóta az egyik legnépszerűbb kézhigiéniai termékek közé tartoznak. Mindenki használja őket otthonában és munkahelyén is. Azonban nem minden folyékony szappan ugyanolyan. Vannak olyanok, amelyek hidratálják a bőrt, és olyanok is, amelyek eltávolítják a zsírt és olajat.

  Mondunk pár nyomós érvet arra, hogy miért éri meg zöldebb és fentarthatóbb tisztítószereket beiktatni napi takarítási rutinjainkba. A 21. század a fenntarthatóság fontosságára való ráébredés, a zöldebb gondolkodás évszázada, nincs ez másként a tisztítószerek használatában sem. Többet tehetünk ebben az ügyben, mint azt elsőre gondolnánk!

  Tisztaság mindenek felett a Sigronnal! Mi imádjuk a munkánkat és azt, hogy hozzájárulhatunk a környezeted tisztaságához. Útjára indul a Sigron blog, ahol új nézőpontból közelítjük meg a takarítás csínját-bínját és sok új érdekességet olvashatsz rólunk és a termékeinkről.

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.