Kategóriák
 • Akciós termékek
 • Újdonságok
 • Rólunk
 • Tork termékcsalád
 • Blog
 • Júliusban minden Sigron márkás termékből 10%-ot kapsz!

  Termék státusza
  Ár
   (Ft)
  Kategória
  Szín
  Gyártó
  Kiszerelés
  Rendszer-azonosító
  Méret
  Méret (magasság x szélesség x mélység) cm / kapacitás
  Rétegszám/ anyag
  Termék színe
  Tömeg
  termék mutatása

  Szenzoros szappanadagolók

  A szenzoros szappanadagolók, vagy másnéven automata szappanadagolók a lehető legnagyobb higiéniát nyújtják a felhasználók számára. Ezek az eszközök egy speciális szenzorral rendelkeznek, amely érzékeli a kéz közelítését. Amikor a kéz a szenzor közelébe kerül, a készülék érzékeli a mozgást és automatikusan adagolja a szükséges mennyiségű szappant. Különösen népszerű és hasznos megoldás közösségi helyeken, mint például a nyilvános mosdókban, éttermekben vagy irodákban, ahol kiemelten fontos a higiénia és a fertőzések megelőzése. A kategória bizonyos Tork termékei a karbonsemleges tanúsítványt is elnyerték. Fedezd fel webáruházunk kínálatát és találd meg a legjobb Tork szenzoros szappanadagolót!

  3termék

  A szenzoros szappanadagolók forradalmi megoldást kínálnak a higiénikus kézmosáshoz, mivel érzékelő technológiát használnak a szappan adagolásához anélkül, hogy meg kellene érintened az eszköz felületét. Ezek a termékek minimalizálják az érintéses felületekkel való kapcsolatot és ezáltal csökkentik a fertőzés kockázatát. Kínálatunkban főként prémium minőségű Tork szenzoros szappanadagolókat találsz.

  Az automata szappanadagolók működése

  A szenzoros szappanadagolók működése során érzékelők és elektronikus rendszerek alkalmazásával automatikusan adagolják ki a szükséges mennyiségű szappant a kézmosáshoz. A következő lépésekkel magyarázható a működésük:

  1. Érzékelés: Az érintésmentes szappanadagolók érzékelőkkel rendelkeznek, általában infravörös érzékelőkkel vagy mozgásérzékelőkkel. Amikor a kéz közelíti az adagolót, az érzékelő észleli a mozgást vagy a test hőjét, és jelet küld a rendszernek.
  2. Aktiválás: Az érzékelő jele után a rendszer aktiválódik, és az adagoló készülék elkezdi a működést. 
  3. Szappanadagolás: Az aktiválás után az érintés nélküli szappanadagoló kibocsátja a szükséges mennyiségű folyékony- vagy habszappant. Ez lehet egy adagolási idő, amely előre beállított mennyiséget ad ki, vagy egy folyamatos adagolás, amíg a kéz a szenzor közelében van.
  4. Leállítás: Miután a kéz eltávolodik az adagolótól, a rendszer automatikusan leállítja a szappan adagolását. Ez energiatakarékos működést biztosít, és megakadályozza a felesleges szappan felhasználását.

  Fontos megjegyezni, hogy az infrás szappanadagolók rendszeres karbantartást igényelhetnek, például a töltés vagy az elemcserék időben történő elvégzését. Továbbá, a megfelelő minőségű és kompatibilis folyékony szappan használata ajánlott az optimális működés és tartósság érdekében.

  Kiváló minőségű szenzoros szappanadagolók a Sigron.hu kínálatában

  A Sigron.hu kínálatában rendkívül kedvező áron juthatsz hozzá a legjobb minőségű Tork szenzoros szappanadagolókhoz. Termékeink hozzájárulnak a közösségi mosdók, szállodák, éttermek és egyéb nyilvános helyiségek lehető legtökéletesebb higiéniájának megteremtésében. Ha bármilyen kérdésed adódna automata kézmosó hab adagolóinkkal kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot. Kérd bátran kollégáink szakmai segítségét!

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.