Kategóriák
 • Akciós termékek
 • Újdonságok
 • Rólunk
 • Tork termékcsalád
 • Blog
 • Júliusban minden Sigron márkás termékből 10%-ot kapsz!

  Termék státusza
  Ár
   (Ft)
  Kategória
  Gyártó
  Méret
  Teljesítmény
  Névleges feszültség
  Egy feltöltési üzemidő
  Légszállítás
  Vákuum
  Tartály kapacitás
  Vezeték hossza
  Tömeg
  termék mutatása

  Ipari porszívó

  Az ipari porszívó egy elengedhetetlen eszköz több iparágban is, melyet arra terveztek, hogy a legnehezebb körülmények között felhalmozódott porral és szennyeződéssel is megbirkózzon. Ezen ipari porelszívók kiváló szívóerővel és nagy teljesítménnyel rendelkeznek, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy gyorsan és hatékonyan távolítsák el a szennyeződéseket még a legextrémebb helyekről is. Továbbá, ezek a porszívók ipari felhasználásra rendkívül tartósnak és megbízhatónak bizonyulnak, garantálva ezzel a hosszú élettartamot. Ideális választás minden ipari terület tisztántartásához. Fedezd fel webáruházunk kínálatát és találd meg a legjobb ipari porszívókat!

  2termék

  Az ipari porszívók kulcsfontosságú eszközök számos iparágban, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy megőrizzék a tisztaságot és a higiéniát, miközben optimalizálják a munkafolyamatokat. Különféle típusok és modellek érhetők el, amelyek a felhasználók egyedi igényeire és a különféle alkalmazásokra lettek tervezve.

  Alkalmazási területek

  Az ipari porszívók széles körben alkalmazhatók, néhány példa:

  • Raktárak és logisztikai központok: Itt a nagy forgalom és a széles területek jelentik a fő kihívást, ahol az ipari porszívók képesek gyorsan és hatékonyan eltávolítani a port és egyéb szennyeződéseket.
  • Gyártási üzemek: Az ipari porszívók elengedhetetlenek a gyártási folyamatok melléktermékeként keletkező szennyeződések, például por, forgács, és olajok eltávolításában.
  • Építőipar: Az építőiparban a porszívók képesek a nagyobb szemcséjű szennyeződések, mint például kavics és cementpor, eltávolítására.
  • Egészségügy és vendéglátás: Szállodák, éttermek, kávézók és kórházak is profitálhatnak az ipari porszívók hatékonyságából és megbízhatóságából.

  Kiválasztási szempontok

  Amikor ipari porszívót választasz, figyelembe kell venni a következőket.

  A különböző modellek különböző teljesítmény szintekkel rendelkeznek, amelyek befolyásolják a szívóerőt és a hatékonyságot. A nagyobb kapacitású porszívók kevesebb ürítést igényelnek, ami időt takaríthat meg a nagy takarítási projektek esetén. Ellenőrizd a funkciókat és tartozékokat, mint például nedves/száraz szívás és a különböző kiegészítők, mint például különböző szívófejek, mind befolyásolják a gép felhasználhatóságát és sokoldalúságát.

  Ipari porszívó árak

  Az ipari porszívó árak a fent említett faktorok alapján változhatnak, valamint a márkától és modelltől függően is eltérőek lehetnek.

  • Olcsó ipari porszívó: Az alacsonyabb költségű modellek ideálisak lehetnek kisebb vállalkozások számára, vagy olyan helyzetekben, ahol ritkábban van szükség ilyen típusú tisztításra.
  • Középkategóriás és prémium modell árak: A magasabb árkategóriájú modellek általában robusztusabb felépítéssel, nagyobb teljesítménnyel, és több funkcióval rendelkeznek, amelyek jobban megfelelnek a nagyobb igénybevételnek és a szélesebb alkalmazási területeknek.

  Kiváló minőségű ipari porszívók a Sigron.hu kínálatában

  A Sigron.hu kínálatában rendkívül kedvező áron juthatsz hozzá a legjobb minőségű ipari porszívókhoz. Termékeink hozzájárulnak a lehető legtökéletesebb tisztaság és higiénia megteremtéséhez. Ha bármilyen kérdésed adódna termékeinkkel kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot. Kérd bátran kollégáink szakmai segítségét!

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.