Kategóriák
 • Akciós termékek
 • Újdonságok
 • Rólunk
 • Tork termékcsalád
 • Blog
 • Júliusban minden Sigron márkás termékből 10%-ot kapsz!

  Szappanadagolók

  A szappanadagolók segítségével egyszerűen és higiénikusan lehet szappant adagolni a kézmosáshoz. Ebben a kategóriában kiváló minőségű, praktikus és könnyen kezelhető folyékony szappan adagolók, habszappanadagolók, szenzoros szappanadagolók és karos, illetve pumpás működtetésű típusok találhatók meg. Esztétikus kialakításukkal segítenek rendezetté és szervezetté tenni a mosdóteret. A kategória bizonyos Tork termékei a karbonsemleges tanúsítványt is elnyerték. Fedezd fel webáruházunk kínálatát és találd meg a legjobb Tork szappanadagolókat!

  A szappanadagolók nem csak praktikus kiegészítők a közösségi területeken, nyilvános mosdókban, szállodákban vagy éttermekben, hanem a higiénia és kényelem szempontjából is fontosak. A szappan adagolók segítségével könnyedén adagolhatjuk és használhatjuk a folyékony- vagy habszappant, ami egyszerű és higiénikus megoldást nyújt a kézmosáshoz. Kínálatunkban főként prémium minőségű Tork szappan adagolókat találsz. 

  A szappanadagolók használatának előnyei

  A szappanadagolók használata számos előnnyel jár, amelyeket érdemes figyelembe venni:

  • Higiénia: A szappanadagolók lehetővé teszik a folyékony- vagy habszappannal történő kézmosást, amely higiénikusabb és hatékonyabb a szilárd szappanokhoz képest. Ezek az adagolók lehetővé teszik, hogy kézmosáskor a lehető legkevesebbet érintkezzünk a szappantartó felületével, minimalizálva ezzel a baktériumok és szennyeződések átvitelének kockázatát.
  • Kényelem: A fali szappanadagolók könnyen használhatók. Pontos szappanadagolást tesznek lehetővé, így nem kell aggódni a túlzott vagy elégtelen mennyiségű szappan használata miatt. Emellett könnyen újratölthetők, így mindig friss és használatra kész folyékony szappannal tisztíthatjuk meg kezeinket.
  • Gazdaságosság: A Tork szappan adagolók segítségével hatékonyabban használhatjuk fel a folyékony- és habszappant. A pontos adagolásnak köszönhetően nem pazaroljuk el a szappant, és a tiszta kezekhez szükséges mennyiségű szappan mindig a rendelkezésünkre áll.
  • Környezetbarát megoldás: Az újratölthető szappanadagolók lehetővé teszik a csomagolásmentes folyékony szappan használatát. Ezáltal csökkenthetjük a felesleges hulladék mennyiségét, amely a hagyományos szappanok használatával járhat.
  • Stílus és design: Számos stílusban és designban érhetők el, így könnyedén illeszthetők az adott mosdó helyiség stílusához. Ez lehetővé teszi a kiegészítők harmonikus összhangjának megteremtését és a tér esztétikusabbá tételét.
  • Karbantartás: Ezek az adagolók könnyen tisztíthatók és karbantarthatók. Strapabíró anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a nedvességnek és a korróziónak. Egy egyszerű tisztítással és karbantartással hosszú távon élvezhetjük a szappanadagolók előnyeit.

  A megfelelő szappanadagoló kiválasztása segít a tiszta és higiénikus környezet fenntartásában, valamint a kézmosás hatékonyságának növelésében.

  Kiváló minőségű szappanadagolók a Sigron.hu kínálatában

  A Sigron.hu kínálatában rendkívül kedvező áron juthatsz hozzá a legjobb minőségű ipari szappanadagolókhoz. Termékeink hozzájárulnak a közösségi mosdók, szállodák, éttermek és egyéb nyilvános helyiségek lehető legtökéletesebb higiéniájának megteremtésében. Ha bármilyen kérdésed adódna Tork kézmosó tartóinkkal kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot. Kérd bátran kollégáink szakmai segítségét!

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.