Kategóriák
 • Akciós termékek
 • Újdonságok
 • Rólunk
 • Tork termékcsalád
 • Blog
 • Májusban 10%-ot kapsz minden Buzil és Vileda márkás termékre!

  Termék státusza
  Ár
   (Ft)
  Kategória
  Gyártó
  Méret
  Teljesítmény
  Kefemotor
  Fordulatszám
  Névleges feszültség
  Egy feltöltési üzemidő
  Légszállítás
  Vákuum
  Tartály kapacitás
  Vezeték hossza
  Tömeg
  Kefe
  Pad
  termék mutatása

  Súroló- és padlótisztító gép

  A súroló- és padlótisztító gépek a professzionális és ipari takarítás nélkülözhetetlen eszközei. Kategóriánkban megtalálható gépek erőteljesen és hatékonyan távolítják el a makacs szennyeződéseket és foltokat az olyan padlófelületekről, mint a csempe, műkő, laminált padló és egyéb padlóburkolatok. Ezekkel a gépekkel könnyen és gyorsan elvégezhető a padlók mélytisztítása, fenntartva azok esztétikai megjelenését és hosszabb távon megőrizve azok minőségét. Ideális választás minden olyan vállalat számára, ahol fontos a tisztaság és a higiénia magas szinten tartása. Fedezd fel webáruházunk kínálatát és találd meg a legjobb súroló gépeket és padlótisztító gépeket!

  5termék

  A súroló- és padlótisztító gépek elengedhetetlen eszközei a tisztítási és karbantartási folyamatoknak számos iparágban és intézményben. Ezek a gépek innovatív technológiákkal vannak felszerelve, és képesek hatékonyan eltávolítani a makacs szennyeződéseket, miközben védik a padló felületeit.

  Alkalmazási területek

  A súroló- és padlótisztító gépek számos helyen alkalmazhatók:

  • Kereskedelmi központok: Az intenzív forgalom miatt a padlótisztító gépek nélkülözhetetlenek a tisztaság fenntartásához.
  • Ipari létesítmények: Az ipari padlótisztító gépek erőteljes tisztítást biztosítanak olyan helyeken, ahol a makacs ipari szennyeződések jelentenek kihívást.
  • Egészségügyi intézmények: Kórházak és egyéb egészségügyi létesítmények is igényelnek rendszeres és alapos padlótisztítást.
  • Iskolák és egyetemek: A nagy forgalmú iskolai folyosók és osztálytermek is igénylik az alapos padlótisztítást.

  Jellemzők és specifikációk

  A súroló- és padlótisztító gépek különböző jellemzőkkel rendelkeznek:

  • Hatékonyság: Ezek a gépek képesek gyorsan és hatékonyan eltávolítani a szennyeződéseket, még a nagy területeken is.
  • Ergonómia: Az ergonomikus kialakítás a kényelmet és a kezelhetőséget szolgálja, még hosszú használat mellett is.
  • Működési mód: Különböző működési módok állnak rendelkezésre, mint a súrolás, polírozás és alap tisztítás.

  Súrológép típusok

  1. Egytárcsás súrológépek: Ezek a gépek különösen alkalmasak kisebb területek és nehezen hozzáférhető helyek tisztítására. Az egytárcsás súrológépek kompaktak és felhasználóbarátak. Ideálisak kisebb üzletek, irodák és szűk folyosók esetén. Ezt a típust kompakt méret, egyszerű kezelhetőség és alacsony zajszint jellemzi. 
  2. Többtárcsás súrológépek: A többtárcsás gépek nagyobb területek gyors és hatékony tisztítására alkalmasak, és gyakran beépített porszívó funkcióval rendelkeznek. Ideálisak nagy raktárak, bevásárlóközpontok padlóinak tisztítására. Ezt a típusú súrológépet magas tisztítási hatékonyság, beépített porszívó funkció és robusztus kialakítás jellemzi. 
  3. Automata súrológépek: Az automata súrológépek képesek a legmagasabb hatékonyság és tisztaság elérésére a padlótisztításban. Általában különböző tisztítási módokra programozhatók. Ideálisak egészségügyi intézmények, nagy üzleti központok esetén. Ezt a típust programozható tisztítási módok, nagy hatékonyság és időtakarékos tisztítás jellemzi. 

  Kiváló minőségű súroló- és padlótisztító gépek a Sigron.hu kínálatában

  A Sigron.hu kínálatában rendkívül kedvező áron juthatsz hozzá a legjobb minőségű súroló- és padlótisztító gépekhez. Termékeink hozzájárulnak a lehető legtökéletesebb tisztaság és higiénia megteremtéséhez. Ha bármilyen kérdésed adódna termékeinkkel kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot. Kérd bátran kollégáink szakmai segítségét!

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.