Kategóriák
 • Akciós termékek
 • Újdonságok
 • Rólunk
 • Tork termékcsalád
 • Blog
 • Júliusban minden Sigron márkás termékből 10%-ot kapsz!

  Termék státusza
  Ár
   (Ft)
  Kategória
  Gyártó
  Méret
  Teljesítmény
  Kefemotor
  Fordulatszám
  Névleges feszültség
  Egy feltöltési üzemidő
  Légszállítás
  Vákuum
  Tartály kapacitás
  Vezeték hossza
  Tömeg
  Kefe
  Pad
  termék mutatása

  Súroló- és padlótisztító gép

  A súroló- és padlótisztító gépek a professzionális és ipari takarítás nélkülözhetetlen eszközei. Kategóriánkban megtalálható gépek erőteljesen és hatékonyan távolítják el a makacs szennyeződéseket és foltokat az olyan padlófelületekről, mint a csempe, műkő, laminált padló és egyéb padlóburkolatok. Ezekkel a gépekkel könnyen és gyorsan elvégezhető a padlók mélytisztítása, fenntartva azok esztétikai megjelenését és hosszabb távon megőrizve azok minőségét. Ideális választás minden olyan vállalat számára, ahol fontos a tisztaság és a higiénia magas szinten tartása. Fedezd fel webáruházunk kínálatát és találd meg a legjobb súroló gépeket és padlótisztító gépeket!

  5termék

  A súroló- és padlótisztító gépek elengedhetetlen eszközei a tisztítási és karbantartási folyamatoknak számos iparágban és intézményben. Ezek a gépek innovatív technológiákkal vannak felszerelve, és képesek hatékonyan eltávolítani a makacs szennyeződéseket, miközben védik a padló felületeit.

  Alkalmazási területek

  A súroló- és padlótisztító gépek számos helyen alkalmazhatók:

  • Kereskedelmi központok: Az intenzív forgalom miatt a padlótisztító gépek nélkülözhetetlenek a tisztaság fenntartásához.
  • Ipari létesítmények: Az ipari padlótisztító gépek erőteljes tisztítást biztosítanak olyan helyeken, ahol a makacs ipari szennyeződések jelentenek kihívást.
  • Egészségügyi intézmények: Kórházak és egyéb egészségügyi létesítmények is igényelnek rendszeres és alapos padlótisztítást.
  • Iskolák és egyetemek: A nagy forgalmú iskolai folyosók és osztálytermek is igénylik az alapos padlótisztítást.

  Jellemzők és specifikációk

  A súroló- és padlótisztító gépek különböző jellemzőkkel rendelkeznek:

  • Hatékonyság: Ezek a gépek képesek gyorsan és hatékonyan eltávolítani a szennyeződéseket, még a nagy területeken is.
  • Ergonómia: Az ergonomikus kialakítás a kényelmet és a kezelhetőséget szolgálja, még hosszú használat mellett is.
  • Működési mód: Különböző működési módok állnak rendelkezésre, mint a súrolás, polírozás és alap tisztítás.

  Súrológép típusok

  1. Egytárcsás súrológépek: Ezek a gépek különösen alkalmasak kisebb területek és nehezen hozzáférhető helyek tisztítására. Az egytárcsás súrológépek kompaktak és felhasználóbarátak. Ideálisak kisebb üzletek, irodák és szűk folyosók esetén. Ezt a típust kompakt méret, egyszerű kezelhetőség és alacsony zajszint jellemzi. 
  2. Többtárcsás súrológépek: A többtárcsás gépek nagyobb területek gyors és hatékony tisztítására alkalmasak, és gyakran beépített porszívó funkcióval rendelkeznek. Ideálisak nagy raktárak, bevásárlóközpontok padlóinak tisztítására. Ezt a típusú súrológépet magas tisztítási hatékonyság, beépített porszívó funkció és robusztus kialakítás jellemzi. 
  3. Automata súrológépek: Az automata súrológépek képesek a legmagasabb hatékonyság és tisztaság elérésére a padlótisztításban. Általában különböző tisztítási módokra programozhatók. Ideálisak egészségügyi intézmények, nagy üzleti központok esetén. Ezt a típust programozható tisztítási módok, nagy hatékonyság és időtakarékos tisztítás jellemzi. 

  Kiváló minőségű súroló- és padlótisztító gépek a Sigron.hu kínálatában

  A Sigron.hu kínálatában rendkívül kedvező áron juthatsz hozzá a legjobb minőségű súroló- és padlótisztító gépekhez. Termékeink hozzájárulnak a lehető legtökéletesebb tisztaság és higiénia megteremtéséhez. Ha bármilyen kérdésed adódna termékeinkkel kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot. Kérd bátran kollégáink szakmai segítségét!

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.