Kategóriák
 • Akciós termékek
 • Újdonságok
 • Rólunk
 • Tork termékcsalád
 • Blog
 • Júliusban minden Sigron márkás termékből 10%-ot kapsz!

  Termék státusza
  Ár
   (Ft)
  Kategória
  Szín
  Gyártó
  Kiszerelés
  Rendszer-azonosító
  Méret (magasság x szélesség x mélység) cm / kapacitás
  Rétegszám/ anyag
  termék mutatása

  WC papír adagolók

  A WC papír adagoló széles körben használatos közösségi helyeken, például nyilvános mosdókban, irodákban, éttermekben és szállodákban. Ezek az adagolók hozzájárulnak a higiénikus és praktikus WC használathoz és biztosítják a rendeltetésszerű mennyiségű WC papír könnyű elérését és adagolását. A kategória bizonyos Tork termékei a karbonsemleges tanúsítványt is elnyerték. Fedezd fel webáruházunk kínálatát és találd meg a legjobb Tork WC papír adagolót!


  23termék
   

  A WC papír adagolók kényelmes és hatékony megoldást nyújtanak a megfelelő higiéniai igények kielégítéséhez. A WC papír tárolására és adagolására lettek tervezve a közösségi helyiségekben, például irodákban, vendéglátóipari egységekben, iskolákban, nyilvános mosdókban és közintézményekben. Kínálatunkban főként prémium minőségű Tork WC papír adagolókat találsz.

  A WC papír adagolók használatának előnyei

  • Higiénia és tisztaság: A toalettpapír adagolók kialakítása lehetővé teszi a papír védett tárolását a szennyeződésekkel és a nedvességekkel szemben. Ezzel biztosítják a higiénikus környezetet és megakadályozzák a papír szennyeződését.
  • Gazdaságosság és takarékosság: Az adagolók segítségével könnyedén szabályozható a papír mennyisége, amit az adagoló kiad, ezáltal csökkentve a felesleges pazarlást és a túlzott felhasználást. Ez hosszabb élettartamot biztosít a WC papírnak és csökkenti a túl gyakori utántöltés szükségességét.
  • Kényelem és könnyű használat: A nagytekercses WC papír tartók praktikusak és könnyen kezelhetők. Az adagolók ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a papír könnyű és gyors kiadását. A legtöbb adagoló rendelkezik zárral vagy kulccsal, ami védelmet nyújt a lopás és a vandalizmus ellen.
  • Stílusos és esztétikus kialakítás: A közületi WC papír tartók különböző stílusban és kivitelben érhetők el, amelyek harmonizálnak a környezetükkel. Legyen szó modern, klasszikus vagy letisztult design-ról, különböző lehetőségek közül választhatjuk ki a helyiség stílusához leginkább illeszkedő adagolót.
  • Tartósság és könnyű karbantartás: A jó minőségű WC papír adagolók hosszú élettartammal rendelkeznek és ellenállnak a kopásnak, karcolódásnak és vegyszereknek. Emellett egyszerűen tisztíthatók és karbantarthatók, ami megkönnyíti a higiénia fenntartását.

  Kiváló minőségű WC papír adagolók a Sigron.hu kínálatában

  A Sigron.hu kínálatában rendkívül kedvező áron juthatsz hozzá a legjobb minőségű Tork WC papír tartókhoz. Termékeink hozzájárulnak a közösségi mosdók, szállodák, éttermek és egyéb nyilvános helyiségek lehető legtökéletesebb higiéniájának megteremtésében. Ha bármilyen kérdésed adódna toalettpapír adagolóinkkal kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot. Kérd bátran kollégáink szakmai segítségét!

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.