Kategóriák
 • Akciós termékek
 • Újdonságok
 • Rólunk
 • Tork termékcsalád
 • Blog
 • 10% minden Tork és Bonus márkás termékekre egész júniusban!

  Termék státusza
  Ár
   (Ft)
  Kategória
  Gyártó
  Méret
  termék mutatása

  Takarítókocsi

  A takarítókocsik megkönnyítik a nagyobb területek gyors és hatékony tisztítását. A felmosókocsik tökéletesen alkalmasak nedves felületek tisztítására és szárazra húzására, míg a szállodai takarítókocsik különféle tárolórekesszel és kiegészítőkkel rendelkeznek a hatékony tisztításhoz. Minden kocsi ergonomikus kialakítású, könnyen manőverezhető, és számtalan praktikus funkcióval rendelkezik a takarítás megkönnyítésére. Fedezd fel webáruházunk kínálatát és találd meg a legjobb takarítókocsikat!

  22termék
   

  A takarítókocsik, amelyek közé tartoznak a felmosókocsik és a szállodai takarítókocsik is, elengedhetetlenek a professzionális takarítás területén. Kifejezetten arra lettek tervezve, hogy megkönnyítsék a nagyobb területeken történő takarítást, valamint, hogy hatékony és rendezett módon tárolják a takarító eszközöket és anyagokat. Webáruházunk kínálatában különféle típusú takarítókocsikat találsz, amelyek mindegyike különböző funkciókkal rendelkezik, hogy megfeleljen a változó takarítási igényeknek és felhasználási környezethez.

  Takarítókocsi jellemzői és előnyei

  • Többcélúság és hatékonyság: A takarítókocsik többféle tárolórekesszel, tartóval és eszköztartóval rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a takarító eszközök és -anyagok hatékony szállítását és rendszerezését. Ez a kialakítás növeli a munka sebességét és csökkenti az időráfordítást, mivel minden szükséges eszköz kéznél van.
  • Ergonómia és kényelem: A gurulós kialakítás megkönnyíti a kocsik mozgatását, csökkentve ezzel a fizikai megterhelést a takarítás során. Az ergonomikus fogantyúk és a könnyen mozgatható kerekek hozzájárulnak a felhasználói kényelemhez és megelőzik a munkahelyi sérüléseket.
  • Széleskörű alkalmazhatóság: A különböző típusú takarítókocsik alkalmazkodnak a különböző helyszínekhez és takarítási feladatokhoz, legyen szó szállodai szobák vagy nagyobb közösségi területek takarításáról. Néhány modell különleges funkciókkal rendelkezik, mint például integrált mop prés, ami még hatékonyabbá teszi a felmosást.
  • Tartósság és minőség: A kiváló minőségű anyagokból készült takarítókocsik ellenállnak a rendszeres használatnak és hosszú élettartamot biztosítanak. Az ellenálló anyagok, mint például a nehéz terepre tervezett műanyag vagy fém, biztosítják a kocsi tartósságát még a legkeményebb körülmények között is.
  • Higiénia és tisztaság: A külön rekeszek és tárolók segítik a tiszta és szennyezett anyagok, például a friss és használt mopok, tisztítószerek és törlőkendők elkülönítését, így növelve a takarítás higiénikusságát.
  • Testreszabhatóság: Sok takarítókocsi modell testreszabható, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy az adott takarítási igényeiknek megfelelően állítsák össze a kocsit, hozzáadva vagy eltávolítva bizonyos elemeket.

  Kiváló minőségű takarítókocsik a Sigron.hu kínálatában

  A Sigron.hu kínálatában rendkívül kedvező áron juthatsz hozzá a legjobb minőségű takarítókocsikhoz. Termékeink hozzájárulnak a lehető legtökéletesebb tisztaság és higiénia megteremtéséhez. Ha bármilyen kérdésed adódna termékeinkkel kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot! Kérd bátran kollégáink szakmai segítségét!

   

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.