Kategóriák
 • Akciós termékek
 • Újdonságok
 • Rólunk
 • Tork termékcsalád
 • Blog
 • Májusban 10%-ot kapsz minden Buzil és Vileda márkás termékre!

  Termék státusza
  Ár
   (Ft)
  Kategória
  Szín
  Gyártó
  Kiszerelés
  Rendszer-azonosító
  Méret (magasság x szélesség x mélység) cm / kapacitás
  Rétegszám/ anyag
  termék mutatása

  Habszappanadagolók

  Ezek az adagolók kifejezetten a habszappan tárolására és adagolására lettek kifejlesztve. A kategóriában kiváló minőségű, praktikus és könnyen kezelhető habszappanadagolók találhatók, automata, karos, illetve pumpás kivitelben. Esztétikus kialakításukkal segítenek rendezetté és szervezetté tenni a mosdóteret. A kategória bizonyos Tork termékei a karbonsemleges tanúsítványt is elnyerték. Fedezd fel webáruházunk kínálatát és találd meg a legjobb Tork habszappan adagolót!

  6termék

  A habszappan adagolók kényelmes és hatékony megoldást nyújtanak a szappan hab formájában történő adagolásához. Ezek az adagolók lehetővé teszik, hogy könnyedén és gyorsan kialakítsd a habzó szappanréteget a kezeiden, ami hatékonyabb és gazdaságosabb kézmosást eredményez. Kínálatunkban főként prémium minőségű Tork habszappan adagolókat találsz.

  A habszappanadagolók jellemzői

  • A habszappan adagolók ergonomikus kialakítással rendelkeznek, amely lehetővé teszi a könnyű használatot és a pontos adagolást. A habosító funkció segítségével a szappan könnyedén homogén habbá alakul, amely finoman tisztítja és hidratálja a bőrt.
  • Ezek az adagolók rendkívül higiénikusak és tiszta környezetet biztosítanak. Az adagolók kialakítása lehetővé teszi, hogy a szappan ne érintkezzen közvetlenül a kézzel, így minimalizálva a fertőzés kockázatát és biztosítva a higiéniai előírások betartását.
  • A habszappan adagolók könnyen telepíthetők a különböző mosdóhelyiségekben, ahol hatékony és kényelmes kézmosásra van szükség. Különböző méretű és stílusú adagolók érhetők el, így könnyen illeszkednek az adott környezethez és igényekhez.
  • Az adagolókhoz különféle habzó szappanok választhatók, amelyek finom illatokkal és hidratáló hatásokkal rendelkeznek. Ez lehetővé teszi, hogy a felhasználók személyre szabják a kézmosás élményét és a bőr ápolását.
  • A habszappan adagolók tökéletes választások otthoni és kereskedelmi környezetben egyaránt. Könnyen használhatók, higiénikusak és stílusosak. Emellett a habzó szappan révén hatékony tisztítást és frissítő érzést nyújtanak a kézmosáshoz.

  Legyen szó otthoni vagy munkahelyi környezetről, a habszappanadagolók egyaránt fontos eszközök a tiszta és higiénikus kézmosáshoz, amelyek segítenek megőrizni az egészséget és a jóllétet.

  Kiváló minőségű habszappanadagolók a Sigron.hu kínálatában

  A Sigron.hu kínálatában rendkívül kedvező áron juthatsz hozzá a legjobb minőségű Tork habszappan adagolókhoz. Termékeink hozzájárulnak a közösségi mosdók, szállodák, éttermek és egyéb nyilvános helyiségek lehető legtökéletesebb higiéniájának megteremtésében. Ha bármilyen kérdésed adódna habszappan tartóinkkal kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot. Kérd bátran kollégáink szakmai segítségét!

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.