Kategóriák
 • Akciós termékek
 • Újdonságok
 • Rólunk
 • Tork termékcsalád
 • Blog
 • 10% minden Tork és Bonus márkás termékekre egész júniusban!

  Termék státusza
  Ár
   (Ft)
  Kategória
  Szín
  Gyártó
  Kiszerelés
  Rendszer-azonosító
  Méret
  Méret (magasság x szélesség x mélység) cm / kapacitás
  Rétegszám/ anyag
  Termék színe
  Tömeg
  termék mutatása

  Folyékony szappan adagolók

  Ezek az adagolók kifejezetten a folyékony szappan tárolására és adagolására lettek kifejlesztve. A kategóriában kiváló minőségű, praktikus és könnyen kezelhető folyékony szappan adagolók találhatók, automata, karos, illetve pumpás kivitelben. Esztétikus kialakításukkal segítenek rendezetté és szervezetté tenni a mosdóteret. A kategória bizonyos Tork termékei a karbonsemleges tanúsítványt is elnyerték. Fedezd fel webáruházunk kínálatát és találd meg a legjobb Tork folyékony szappan adagolót!

  12termék

  A folyékony szappan adagolók elengedhetetlen eszközök a tökéletes higiénia megteremtésében. Ezek a praktikus eszközök lehetővé teszik a folyékony szappan könnyű és higiénikus adagolását minden kézmosási folyamat során. A folyékony szappan adagolók nemcsak funkcionalitásuk miatt népszerűek, hanem esztétikus kialakításukkal is összhangban vannak a modern belső terekkel. Kínálatunkban főként prémium minőségű Tork folyékony szappan adagolókat találsz.

  A folyékony szappan adagolók használati előnyei

  • Higiénia: A folyékony szappan adagolók lehetővé teszik a szappan érintés nélküli adagolását. A pumpamechanizmus vagy szenzoros rendszer révén a szappan könnyen kinyerhető, minimalizálva a baktériumok és szennyeződések átvitelének kockázatát.
  • Kényelem: A folyékony szappan tartók egyszerűen használhatók és könnyedén újratölthetők. A pumpa vagy szenzor érintése után a szappan könnyedén kijut, így a kézmosás folyamata gyors és hatékony.
  • Gazdaságos: A folyékony szappan adagolók segítenek megfelelő mennyiségű szappant használni, elkerülve a pazarlást. A pontos adagolás révén a folyékony szappan gazdaságosabban használható, és a tartály könnyedén újratölthető, így fenntarthatóbb megoldást kínál.
  • Tisztaság és rend: A folyékony szappan adagolók segítségével a szappan mindig rendezetten áll rendelkezésre. Nincs szükség szappantartó tálcákra, amelyek gyakran káoszt és szennyeződést okozhatnak a mosdók körül.
  • Stílus és design: A folyékony szappan adagolók számos stílusban, színben és kivitelben elérhetőek, így könnyedén illeszthetők az adott belső tér stílusához és dizájnjához. Akár elegáns, minimalista, modern vagy rusztikus környezetben használják, a folyékony szappan adagolók hozzájárulnak a tér esztétikájához és harmóniájához.

  Kiváló minőségű folyékony szappan adagolók a Sigron.hu kínálatában

  A Sigron.hu kínálatában rendkívül kedvező áron juthatsz hozzá a legjobb minőségű Tork folyékony szappan adagolókhoz. Termékeink hozzájárulnak a közösségi mosdók, szállodák, éttermek és egyéb nyilvános helyiségek lehető legtökéletesebb higiéniájának megteremtésében. Ha bármilyen kérdésed adódna folyékony szappan tartóinkkal kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot. Kérd bátran kollégáink szakmai segítségét!

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.