Kategóriák
 • Akciós termékek
 • Újdonságok
 • Rólunk
 • Tork termékcsalád
 • Blog
 • 10% minden Tork és Bonus márkás termékekre egész júniusban!

  A megjelenített kép illusztráció is lehet. A gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat a terméken, vagy annak csomagolásán. Az esetleges eltérésekből adódó károkért webáruházunk nem vállal felelősséget, de minden esetben törekszik a legpontosabb adatok közlésére.

  Elérhető (NO)

  Numatic HL15 szőnyegtisztító gép

  Cikkszám: HL15
  Összehasonlítom
  Numatic HL15 szőnyegtisztító gép

   

   

  Gyártó
  Numatic
  Kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a lenti "Kérdés a termékről" gombra kattintva.
  30 napos elállás
  Bruttó
  Nettó
  459 757 Ft362 014 Ft
  Nem vásárolható!
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom
  Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként

  Numatic HL15 szőnyegtisztító gép részletes leírása

  A HL15 a robusztus professzionális eszköz a porlasztáshoz.
  Erőteljes bypass nagyteljesítményű motorral van ellátva az optimális szívás érdekében, valamint integrált permetező-szivattyú rendszerrel, változó nyomású beállítással.
  Negatív nyomás: 2400 mm
  Szivattyú Hi / Lo: 4 Bar 60psi / 2 Bar 30psi

  Az ipari porszívó kiváló eszköz az olyan nehéz tisztítási körülmények között, ahol a hagyományos takarítóeszközök nem lennének elég hatékonyak. Az ipari környezetekben gyakran találkozunk nagy mennyiségű porral, szennyeződéssel, forgáccsal vagy folyadékokkal, és itt válik nélkülözhetetlenné az ipari porszívó használata.

  A kárpittisztítók használata a friss és higiénikus kárpitok kulcsa. Válaszd ki a megfelelő gépet és tisztítószert a kárpit típusa és szennyezettsége alapján. Mindig kezdj egy alapos porszívózással a nagyobb szennyeződések eltávolítására. Kövesd a készülék használati útmutatóját, és ügyelj arra, hogy ne áztasd túl a kárpitot. A tisztítás befejezése után biztosítsd a megfelelő szellőzést a gyors száradás érdekében, és élvezd a friss és tiszta kárpitot!


  A Numatic a takarítási ipar egyik vezető márkája, amelyet kiváló minőségű, tartós és megbízható termékek jellemznek. A cég az ikonikus Henry porszívóval vált ismertté, amely az iparban és a háztartásokban egyaránt népszerű. A különböző színekben és méretekben kapható porszívók mellett a Numatic széles körű tisztítási megoldásokat kínál, beleértve a padlótisztítókat, súrológépeket és vízszívókat is. A Numatic eszközei nem csak hatékonyságukról ismertek, hanem hosszú élettartamukról és kiváló ügyfélszolgálatukról is. A cég környezetbarát megközelítést alkalmaz a gyártás során, és elkötelezett a fenntarthatóság és a minőség iránt.

  Adatok
  Méret
  530 x 420 x 890 mm
  Teljesítmény
  1200 W
  Névleges feszültség
  230V AC 50HZ
  Légszállítás
  38l/sec
  Tartály kapacitás
  15 l
  Vezeték hossza
  10 m
  Tömeg
  15.5 kg
  Cikkszám
  HL15
  Hasonló termékek
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.