Kategóriák
 • Akciós termékek
 • Havi akciónk
 • Újdonságok
 • Rólunk
 • Tork termékcsalád
 • Blog
 • 10% minden Tork és Unger márkás termékekre egész áprilisban!

  Sigron blog

  Folyékony szappan kisokos – Miért használd és mi ajánlott?

  2023.03.23 16:00
  Folyékony szappan kisokos – Miért használd és mi ajánlott?

  A folyékony szappanok már régóta az egyik legnépszerűbb kézhigiéniai termékek közé tartoznak. Mindenki használja őket otthonában és munkahelyén is. Azonban nem minden folyékony szappan ugyanolyan. Vannak olyanok, amelyek hidratálják a bőrt, és olyanok is, amelyek eltávolítják a zsírt és olajat.

  Az elsődleges célja minden folyékony szappannak az, hogy eltávolítsa a szennyeződéseket és baktériumokat a kezekről. Azonban az egyes folyékony szappanoknak eltérő hatásaik vannak a bőrre. A legtöbb folyékony szappan kiszárítja a bőrt, mivel eltávolítja a bőr természetes olajait. Ezért fontos olyan folyékony szappanokat választani, amelyek hidratálják és védik a bőrt.

  A Tork folyékony szappanok közül például a Tork Luxus folyékony szappan hidratáló és lipidpótló összetevőket tartalmaz, ami kíméli a bőrt. A jázmin és a gyöngyvirág keverékének páratlanul kifinomult illata pedig kényeztető kézmosási élményt nyújt. Ha pedig zsíros, olajos szennyeződéseket kell eltávolítani, akkor a Tork olaj- és zsíroldó folyékony szappan hatékonyan megtisztítja a kezeket, miközben nem irritálja és nem szárítja ki a bőrt. Ez a fajta folyékony szappan különösen ajánlott az élelmiszer-feldolgozás területén dolgozók számára.

  Fontos tudni, hogy a folyékony szappanok nem csak a baktériumok és a szennyeződések eltávolítására szolgálnak. Azok a folyékony szappanok, amelyek hidratáló összetevőket tartalmaznak, javítják a bőr hidratáltságát és rugalmasságát. Ezen túlmenően a folyékony szappanoknak lehetnek olyan speciális tulajdonságaik, mint például a kellemes illat, a bőrbarát pH, vagy éppen a könnyű használat.

  Tehát a folyékony szappanok fontos részei mindennapi kézhigiéniánknak, számos előnnyel rendelkeznek, és nem csak kizárólag a higiéniai szempontok miatt érdemes őket használni, hanem azért is, mert hidratálják a bőrt és kellemes illatot is biztosítanak. Azonban nagyon fontos, hogy a megfelelő típusút válasszuk, és használatukat a bőrünk állapotához és igényeihez igazítsuk.

  Melyik szappan az ideális választás számodra? Most megtudod!

  A Tork folyékony szappanok széles választéka biztosítja, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt! Sőt, ha most legalább egy karton (6 db termék) Tork S4 szappanból rendelsz, akkor ajándékba egy HIDRATÁLÓ KÉZKRÉM is jár! Összekötheted a kellemest a hasznossal.

  Lássuk, milyen nagyszerű szappanok közül lehet választani!


  Tork Extra kézkímélő folyékony szappan

  A bőrünk az egyik legfontosabb védelmi vonalunk a külvilág és a kórokozók ellen, ezért fontos, hogy gondoskodjunk róla megfelelő módon. A Tork extra kézkímélő folyékony szappan kifejezetten a száraz és érzékeny bőr extra ápolására lett kifejlesztve. A szappan illatmentes és bőrtápláló összetevői minden bőrtípus ápolására alkalmasak.

  Az Európai Központi Allergiakutató Alapítvány (ECARF) tanúsította, hogy a szappan allergiamentes, így akár az érzékenyebb bőrű emberek is bátran használhatják. A szappant könnyen lehet adagolókkal használni, használata egyszerű és minden felhasználó számára megfelelő kézhigiéniát biztosít.

  Ha piszkosabb vagy szennyezettebb kézről van szó, amelyek nagyobb tisztítóerőt igényelnek, például a konyhában, akkor is bátran használhatjuk a Tork extra kézkímélő folyékony szappant. Hidratálja és kíméli a bőrt, mivel tartalmaz glicerint, betaint és pantenolt, melyek tápláló hatásúak. Az illat- és színezékmentes összetételének köszönhetően bőrgyógyászatilag tesztelt és alkalmas gyakori használatra is.

  Tork kézkímélő folyékony szappan

  Az állandó kézmosás számos bőrproblémát okozhat, különösen a normál és száraz bőrtípusok esetében. A megfelelő ápolás azonban segíthet minimalizálni ezeket a hatásokat, és a Tork kézkímélő folyékony szappan kiváló megoldást jelent ezen problémák enyhítésére.

  A friss illatú, hidratáló és tápláló összetevőkkel rendelkező Tork kézkímélő folyékony szappan kíméletesen tisztítja és ápolja a kezeket. Az összetevők hidratáló hatásának köszönhetően, a szappan kíméli a bőrt, és segíti a lipidpótlást. Bőrgyógyászatilag tesztelt és bőrbarát pH-val rendelkezik, így biztonságosan használható minden bőrtípuson. Friss illatán és a gyöngyházfényen kívül hidratáló hatásával és egyszerű használhatóságával is kiemelkedik a többi folyékony szappan közül.

  Tork krémszappan tusoláshoz

  A Tork krémszappan tusoláshoz kifejezetten hotelek, iskolák és sportlétesítmények számára készült ápoló és hidratáló hatású krémszappan, amely friss és uniszex illattal lágyítja a bőrt. Ez a frissítő, uniszex illattal ellátott krémszappan bőrkímélő, gyöngyházfényű készítmény, amely bőrgyógyászatilag tesztelt és szintén bőrbarát pH-értékkel rendelkezik.

  Tork Luxury Soft folyékony szappan

  Ha egy csipetnyi luxussal szeretnéd meglepni vendégeidet, elég csak Tork Luxus folyékony szappant kitenni a mosdókban. A pazar jázmin illatú készítmény tartalmaz hidratáló és lipidpótló összetevőket, hogy a kezmosás egy igazi kényeztető élmény legyen. A jázmin és gyöngyvirág keverékének páratlanul kifinomult illatát a rózsa pazar aromája teszi teljessé, így biztosítva a felhasználóknak az igazi luxus élményt. A hidratáló, lipidpótló, gyöngyházfényű összetevőkkel ellátott folyékony szappan a kényeztető, krémes kézmosás élményét nyújtja. Bőrgyógyászatilag tesztelt és bőrbarát pH-értékkel javítja a kézmosás élményét.

  Tork olaj- és zsíroldó folyékony szappan

  A Tork olaj- és zsíroldó folyékony szappan hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, olajokat és zsiradékokat anélkül, hogy károsítaná a bőrt. Az összetevői nem tartalmaznak hozzáadott illatosítóanyagokat és színezékeket, így kíméli a bőrt. A Tork kézhigiéniai adagolókkal könnyen használható, és minden felhasználó számára megfelelő kézhigiéniát biztosít. A folyékony szappan gyorsan feloldódik, így ideális az élelmiszer-feldolgozás során a zsíros kéz megtisztítására. Fontos, hogy ezen termék is bőrgyógyászatilag tesztelt, és bőrbarát pH-értékű.

  Mi a helyzet az adagolással és a használattal? Ebben is rendkívül kivételes!

  Az utántöltés sem jelent problémát, mivel a Tork kézhigiéniai szappan adagolók használata tanúsítottan egyszerű, és kevesebb mint 10 másodperc alatt kicserélhetjük a flakonokat. A gyárilag zárt rendszerű flakon és az új pumpa minden utántöltéshez biztosítja a maximális higiéniát, így csökken a fertőzés kockázata, és elősegíti a megfelelő szintű higiénia biztosítását a gyártósortól a felhasználókig.

  A Tork folyékony szappanok nem csak hatékonyak, de környezettudatosak is, hiszen a zsugorodó flakonja akár 70%-kal kevesebb hulladékot eredményezhet. Így nem csak a bőrünkre, de a környezetünkre is odafigyelhetünk használatukkal.

  Tork Extra kézkímélő folyékony szappan
  Ódv meg a bőröd! 
  Tork Luxury folyékony szappan
  Az igazi luxusért

   

  Tork krémszappan
  Tusoláshoz

   

  Tork olaj- és zsíroldó folyékony szappan
  A makacs szennyeződésekhez


  Felhasználás előtt mindig olvasd el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsd be!

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.