Kategóriák
 • Akciós termékek
 • Újdonságok
 • Rólunk
 • Tork termékcsalád
 • Blog
 • Júliusban minden Sigron márkás termékből 10%-ot kapsz!

  Sigron blog

  A higiéniai adagolók használatának előnyei

  2023.07.07 08:19
  A higiéniai adagolók használatának előnyei

  A személyhigiénia kiemelt fontosságú napjainkban, különösen a nyilvános helyek használata után. A kézmosás és fertőtlenítés elengedhetetlen a kórokozók terjedésének megelőzése érdekében. Az ilyen helyzetekben a higiéniai adagolók elengedhetetlen eszközök. Ezeknek a kihelyezése és használata egyre gyakoribbá válik, és számos lehetőség áll rendelkezésre a különböző típusok közül. 

  Az adagolók biztosítják a könnyű és higiénikus hozzáférést a szappanhoz, kézfertőtlenítőhöz vagy egyéb személyi higiéniai termékekhez. Ez segít megelőzni a kórokozók terjedését és védi egészségünket. Használatuk segít fenntartani a tisztaságot és biztonságot a közösségi terekben, és hozzájárul a hatékonyabb és egészségesebb környezet megteremtéséhez.

  A higiéniai adagolók pozitív tulajdonságai


  A higiéniai adagolók használatának számos előnye van. Ebben a cikkben felsoroljuk a legfontosabbakat.

  • Könnyű adagolás: A higiéniai adagolók megkönnyítik a tisztító- és fertőtlenítőszerek pontos és egyenletes adagolását. Ezek általában rendelkeznek beépített adagoló mechanizmussal, amely biztosítja a megfelelő mennyiségű termék kijuttatását. Ez lehetővé teszi a hatékony és gazdaságos használatot, miközben minimalizálja a termék pazarlását.
  • Higiénikusabb használat: A higiéniai adagolók kialakítása általában úgy van tervezve, hogy minimálisra csökkentse a kéz és a termék közvetlen érintkezését. Ez segít megelőzni a kórokozók terjedését és a szennyeződések átvitelét. A szivattyús vagy érintésmentes adagolók lehetővé teszik a tisztítószerek és fertőtlenítőszerek használatát anélkül, hogy közvetlenül érintkeznénk a flakonnal.
  • Jobb adagolási ellenőrzés: A higiéniai adagolók segítségével könnyebb szabályozni a termék mennyiségét, amelyet használni szeretnénk. Ez különösen fontos az esetekben, amikor pontos adagolásra van szükség, például fertőtlenítőszerek esetén. A pontos adagolás lehetővé teszi a hatékonyabb tisztítást és a megfelelő higiéniai szint elérését.
  • Kényelmes és praktikus használat: Ezen eszközök praktikusak és könnyen kezelhetők. Az adagolók kialakítása lehetővé teszi, hogy a tisztítószerek és fertőtlenítőszerek könnyen elérhetők, és egyszerűen használhatók legyenek. Ez megkönnyíti a takarítási folyamatot és növeli a hatékonyságot.
  • Esztétikus megjelenés: Az adagolók általában jól megtervezettek és esztétikusak. Különböző méretű, formájú és stílusú adagolók közül választhatunk, amelyek illeszkednek az adott környezetbe vagy belső térbe. Ez segít abban, hogy rendezett és vonzó megjelenésű legyen a helyiségben vagy a közösségi területeken. Az esztétikus higiéniai adagolók hozzájárulnak a pozitív benyomás kialakításához, valamint növelik a felhasználók bizalmát a helyiség higiéniai színvonalával kapcsolatban.
  • Gazdaságosabb megoldás: Segítenek csökkenteni a termék pazarlását és felesleges felhasználását. A beépített adagoló mechanizmusok pontos adagolást tesznek lehetővé, így kevesebb termék szükséges a kívánt hatás eléréséhez. Ez hosszabb távon költségmegtakarítást eredményezhet, mivel a termékek hatékonyabban és takarékosabban használhatók.
  • Környezetbarát megoldás: Sok tisztasági adagoló újratölthető vagy újrahasznosítható opciókat kínál. Ez csökkenti a műanyag hulladék mennyiségét és segít fenntarthatóbb módon kezelni a higiéniai termékek használatát. Az újratölthető adagolókhoz könnyen beszerezhetők utántöltők, amelyekkel tovább csökkenthető a környezeti terhelés.

  Ezen előnyök egyaránt igazak a szappanadagolókra, a kéztörlő adagolókra és a WC papír adagolókra. A kínálatunkban kiváló minőségű Tork adagolókat találsz, melyek közül bizonyos termékek a karbonsemleges tanúsítványt is elnyerték.

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.