Kategóriák
 • Akciós termékek
 • Újdonságok
 • Rólunk
 • Tork termékcsalád
 • Blog
 • Májusban 10%-ot kapsz minden Buzil és Vileda márkás termékre!

  Sigron blog

  Útmutató a WC papír helyes használatához

  2023.08.18 08:00
  Útmutató a WC papír helyes használatához

  Az életnek számos alapvető szükséglete van, amelyek közül néhányat sokan alapértelmezettnek tekintünk, és ritkán gondolkodunk el azon, hogy helyesen használjuk-e őket. Igen, az egyik ilyen mindennapi termék a WC-papír. Elgondolkodtál már valaha, hogy van-e helyes módja annak, hogy hogyan használjuk? Ebben a blogbejegyzésben néhány tippet adunk, a WC papír helyes használatához.

  Így használd a WC papírt helyesen

  1. Helyezd fel a tekercset megfelelően: A WC-papír tekercset több különböző módon is fel lehet helyezni a tartóra. Fontos, hogy mindenképp valamilyen erre kialakított  tartóra helyezd a WC-papírt, ugyanis ezzel minimalizálható a fertőzésveszély.
  2. Csak a szükséges mennyiséget használd: Sokan hajlamosak túlzottan sok WC-papírt használni. Egy használat során általában 5-7 lap papír elegendő, persze ez egyéni igényektől is függ. Fontos, hogy ne pazaroljuk a WC-papírt, mert ez nemcsak a pénztárcánknak, hanem a környezetnek is árt. 
  3. A WC-papír eldobása: A WC-papírt mindig a WC-be kell dobni, nem a szemetesbe. A WC-papír kifejezetten úgy van tervezve, hogy könnyen lebomoljon a vízben, így nem okoz elzáródást a csövekben. 
  4. A WC-papír nem helyettesít egyéb tisztálkodási kendőket: Végül, de nem utolsósorban, a WC-papírt nem szabad használni a egyéb tisztálkodási eszközök helyett, például arc- vagy kéztörlésre. A WC-papír nem arra készült, hogy érzékeny bőrfelületekkel közvetlenül érintkezzen, különösen az arc bőrével.

  Ha WC-papírt vásárolsz, figyelj a tekercsek számára és a lapok minőségére. A drágább WC-papírok gyakran jobb minőségűek és kevésbé irritálják a bőrt. Figyelembe véve, hogy mennyi WC-papírt használsz, lehet, hogy megéri beruházni egy kicsit drágább, de kényelmesebb termékre.

  Ezek a tippek talán egyszerűnek tűnhetnek, de a WC-papír helyes használata segíthet a higiénia fenntartásában, a pazarlás csökkentésében és a környezet védelmében. Tehát legközelebb, amikor a WC-papír tekercset a tartóra helyezed, vagy éppen lehúzod a WC-t, gondolj erre a cikkre!

  Ha a legjobb minőséget keresed, tekintsd meg a Tork termékcsalád toalettpapírjait!

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.