Kategóriák
 • Akciós termékek
 • Újdonságok
 • Rólunk
 • Tork termékcsalád
 • Blog
 • Júliusban minden Sigron márkás termékből 10%-ot kapsz!

  Sigron blog

  Takarítás környezettudatosan? Lehetséges!

  2023.02.17 15:00
  Takarítás környezettudatosan? Lehetséges!

  Mondunk pár nyomós érvet arra, hogy miért éri meg zöldebb és fentarthatóbb tisztítószereket beiktatni napi takarítási rutinjainkba. A 21. század a fenntarthatóság fontosságára való ráébredés, a zöldebb gondolkodás évszázada, nincs ez másként a tisztítószerek használatában sem. Többet tehetünk ebben az ügyben, mint azt elsőre gondolnánk!

  Manapság egyre tudatosabbá válik a környezetre gyakorolt hatásunk, ezért fontos, hogy a mindennapokban használt termékeket is átgondoljuk, beleértve a tisztítószereket is. A jó hír az, hogy a környezetbarát lehetőségekre való áttérés nem csak a környezetünknek, hanem az egészségünknek és nem mellesleg a pénztárcánknak is jót tehet.

  A hagyományos tisztítószerek gyakran tartalmaznak durva vegyi anyagokat, amelyek sokkal jobban megviselik a környezetünket és az egészségünket is. Sok esetben ezen vegyi anyagok nem megfelelő használata vagy helytelen kidobása vízszennyezéshez, környezetszennyezéshez vezethet. Sőt, van, amelyik légúti- és bőrirritációt okozhat, ha azt rosszul kezeljük! Örvendetes ugyanakkor, hogy ezek kockázatát, környezetre gyakorolt negatív hatásait, környezetbarát alternatívák választásával csökkenthetjük vagy minimalizálhatjuk.

  A környezetbarát tisztítószerek természetes és fenntartható összetevőkből készülnek, amelyek biztonságosak mind a környezet, mind az egészségünk szempontjából. Azok számára, akik költséghatékony megoldást keresnek, ezen tisztítószerek hosszú távon megfizethetőbbek, mivel egyszerű és olcsóbb összetevőkből tevődnek össze.

  További nagyszerű előnyként megemlíthetjük, hogy a környezetbarát tisztítószerek használata segíthet a tisztább és egészségesebb otthon kialakításában is. Ezeket a termékeket úgy tervezték, hogy hatékonyan tisztítsanak anélkül, hogy káros maradványokat hagynának maguk után, így biztos lehetsz abban, hogy az otthonod a legjobb és legmegbízhatóbb megoldással tisztul meg. Továbbá kiemelhetjük azt is, hogy gyakran kevésbé károsak az otthonodban lévő felületekre is. A hagyományos tisztítószerek megfosztják a felületeket védőrétegüktől, így azok sérülékenyebbek lehetnek és elszíneződhetnek. A környezetbarát tisztítószerek viszont kíméletesebbek a felületekkel, és kevésbé valószínű, hogy hosszú távú károkat okoznak.

  A környezetkímélő tisztítószerek választása egy apró, de hatásos lépés egy zöldebb és egészségesebb világ megteremtése felé. A váltással csökkenthetjük környezeti lábnyomunkat, megóvhatjuk az egészségünket, és egy biztonságosabb és fenntarthatóbb világot teremthetünk a jövő generációi számára.

  Ebben segít a Sigron.hu, amely a Buzil környezetbarát tisztítószerek hivatalos forgalmazója! Gondolkodj ezentúl te is ÖKOsan!

  Buzil Planta Orange általános tisztítószer koncentrátum

  Egy általános tisztítószer a makacs szennyeződések ellen! Elérhető 1, valamint 10 literes kiszerelésben is. Valamennyi vízálló anyag és felület napi és intenzív tisztításához kiváló! Alkalmazható élelmiszer környezetben is, mint nagykonyhák és gasztronómia.

  Buzil Planta San szaniter tisztítószer koncentrátum

  A legerősebb környezetbarát tisztítószer a citromsav erejével! ! Elérhető 1, valamint 10 literes kiszerelésben is. Feloldja a vízkövet, húgykövet, kazánkövet és más ásványi szennyeződéseket. Napi takarításához valamennyi vizes helyiségben megállja a helyét.  Használható minden saválló anyagon és felületen, mint például WC-k, csempék. Különösen alkalmas szaniter-porcelán, króm, és nemesacél felületekre, fali- és padlócsempékre.

  A citromsavas szaniter használata egyszerű, hatékony és környezetbarát módja annak, hogy otthonodat tisztán és egészségesen tartsd. Mivel ez egy koncentrátum sokáig otthonod „jó barátja” lesz és még a pénztárcádat is kíméli.


  Fontos! Felhasználás előtt mindig olvasd el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsd be!

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.