Kategóriák
 • Akciós termékek
 • Újdonságok
 • Rólunk
 • Tork termékcsalád
 • Blog
 • Márciusban minden Sigron márkás termékre 10% kedvezmény

  Vileda Steam Plus XXL gőztisztító
  Vileda Steam Plus XXL gőztisztító
  Vileda Steam Plus XXL gőztisztító
  Vileda Steam Plus XXL gőztisztító

  A megjelenített kép illusztráció is lehet. A gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat a terméken, vagy annak csomagolásán. Az esetleges eltérésekből adódó károkért webáruházunk nem vállal felelősséget, de minden esetben törekszik a legpontosabb adatok közlésére.

  Nincs raktáron

  Vileda Steam Plus XXL gőztisztító

  Cikkszám: F22975
  Összehasonlítom
  A termék jellemzői
  1. Higiénikus tisztítás
  A Vileda Steam Plus XXL a baktériumok és vírusok 99,9%-át* könnyedén eltávolítja. A 40 cm széles gőztisztító ideális nagyobb felületű kemény padlók tisztítására, ha tökéletes eredményre vágyik.

  2. Szőnyegek tisztítása
  Ez a gőztisztító különféle felületeket tisztít meg otthonában, hogy baktériummentes környezetet biztosítson Önnek és családjának. Használja a szőnyegkiegészítőjét a szőnyegei felfrissítésére.

  3. Könnyen tárolható
  Csak azért, mert az új XXL gőztisztító nagyobb méretű, nem jelenti azt, hogy nehéz lenne elrakni. Egyszerűen távolítsa el a fogantyút és tárolja egy kis szekrényben.

   

   

  Gyártó
  Vileda
  Kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a lenti "Kérdés a termékről" gombra kattintva.
  30 napos elállás
  Bruttó
  Nettó
  35 656 Ft28 075 Ft
  Nem vásárolható!
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom
  Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként

  Vileda Steam Plus XXL gőztisztító részletes leírása

  A Vileda Steam Plus XXL- el egyszerűen és higiénikusan tisztíthatja meg még a nagyobb felületeket is otthonában. 40 cm-es szélességének köszönhetően fantasztikus területlefedettséget biztosít. Ugyanakkor a levehető fogantyújának köszönhetően könnyen tárolható kis helyeken, akár egy szekrényben is.
  Gyorsan és higiénikusan szeretné megtisztítani padlóját? A Vileda Steam Plus XXL másodpercek alatt felmelegszik, és eltávolítja a szennyeződéseket, a kiömlött folyadékot, sőt, még elpusztítja a baktériumok és a vírusok 99,9%-át is. Ez az ideális megoldás a higiénikus takarításhoz – a tökéletes, gyors és könnyű eszköz a padlók alapos tisztításához minimális erőfeszítéssel.
  Új design. Új fogantyú. Gyorsabb felmelegedés.
  Az új Vileda Steam Plus XXL gőzfelmosó a gőz erejével, vegyszerek használata nélkül pusztítja el a baktériumok és a vírusok* 99,9%-át.
  Mindössze 15 másodperc alatt felmelegszik. Átmenne a másik szobába takarítani? Csak húzza ki a csatlakozót, majd csatlakoztassa újra. Az új hőmérsékletérzékelő rendszerének köszönhetően a Vileda Steam Plus XXL azonnal bevethető lesz.
  Könnyű felépítésű, és könnyen forgatható fejjel rendelkezik. Mindig kéznél van és nagyon könnyen használható, miközben 40 cm-es széles fejével hatékonyan fedi le a felületeket.
  Kisebb megoldásra van szüksége? Ez esetben keresse Vileda Steam Plus gőztisztítónkat.
  A Steam Plus XXL gőztisztító három, előre beállított, különböző típusú padlókhoz ideális konfigurációt kínál. Válasszon a kényes padlókhoz, így a fához való minimális gőzszint, a csempékhez való maximális gőzszint és a szőnyeg felfrissítését szolgáló szőnyeg funkció közül.
  Termék videók
  Adatok
  Készülék gyártó
  Vileda
  Cikkszám
  F22975
  Tömeg
  810 g/db
  Termék videó
  Hasonló termékek
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.