Kategóriák
 • Akciós termékek
 • Újdonságok
 • Rólunk
 • Tork termékcsalád
 • Blog
 • Májusi Vileda Akció!

  Vileda Steam Plus XXL gőztisztító
  Vileda Steam Plus XXL gőztisztító
  35 656 Ft28 075 Ft
  Vileda Steam Plus XXL gőztisztító
  Vileda Steam Plus XXL gőztisztító
  Vileda Steam Plus XXL gőztisztító
  Vileda Steam Plus XXL gőztisztító

  A megjelenített kép illusztráció is lehet. A gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat a terméken, vagy annak csomagolásán. Az esetleges eltérésekből adódó károkért webáruházunk nem vállal felelősséget, de minden esetben törekszik a legpontosabb adatok közlésére.

  Raktáron   (1 db)

  Vileda Steam Plus XXL gőztisztító

  Cikkszám: F22975
  Összehasonlítom
  A termék jellemzői
  1. Higiénikus tisztítás
  A Vileda Steam Plus XXL a baktériumok és vírusok 99,9%-át* könnyedén eltávolítja. A 40 cm széles gőztisztító ideális nagyobb felületű kemény padlók tisztítására, ha tökéletes eredményre vágyik.

  2. Szőnyegek tisztítása
  Ez a gőztisztító különféle felületeket tisztít meg otthonában, hogy baktériummentes környezetet biztosítson Önnek és családjának. Használja a szőnyegkiegészítőjét a szőnyegei felfrissítésére.

  3. Könnyen tárolható
  Csak azért, mert az új XXL gőztisztító nagyobb méretű, nem jelenti azt, hogy nehéz lenne elrakni. Egyszerűen távolítsa el a fogantyút és tárolja egy kis szekrényben.

   

   

  Gyártó
  Vileda
  1 db raktárról, azonnal!
  Rendelj -n belül és
  átadjuk a futárnak!
  30 napos elállás
  Bruttó
  Nettó
  35 656 Ft28 075 Ft
  db
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom
  Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként

  Vileda Steam Plus XXL gőztisztító részletes leírása

  A Vileda Steam Plus XXL- el egyszerűen és higiénikusan tisztíthatja meg még a nagyobb felületeket is otthonában. 40 cm-es szélességének köszönhetően fantasztikus területlefedettséget biztosít. Ugyanakkor a levehető fogantyújának köszönhetően könnyen tárolható kis helyeken, akár egy szekrényben is.
  Gyorsan és higiénikusan szeretné megtisztítani padlóját? A Vileda Steam Plus XXL másodpercek alatt felmelegszik, és eltávolítja a szennyeződéseket, a kiömlött folyadékot, sőt, még elpusztítja a baktériumok és a vírusok 99,9%-át is. Ez az ideális megoldás a higiénikus takarításhoz – a tökéletes, gyors és könnyű eszköz a padlók alapos tisztításához minimális erőfeszítéssel.
  Új design. Új fogantyú. Gyorsabb felmelegedés.
  Az új Vileda Steam Plus XXL gőzfelmosó a gőz erejével, vegyszerek használata nélkül pusztítja el a baktériumok és a vírusok* 99,9%-át.
  Mindössze 15 másodperc alatt felmelegszik. Átmenne a másik szobába takarítani? Csak húzza ki a csatlakozót, majd csatlakoztassa újra. Az új hőmérsékletérzékelő rendszerének köszönhetően a Vileda Steam Plus XXL azonnal bevethető lesz.
  Könnyű felépítésű, és könnyen forgatható fejjel rendelkezik. Mindig kéznél van és nagyon könnyen használható, miközben 40 cm-es széles fejével hatékonyan fedi le a felületeket.
  Kisebb megoldásra van szüksége? Ez esetben keresse Vileda Steam Plus gőztisztítónkat.
  A Steam Plus XXL gőztisztító három, előre beállított, különböző típusú padlókhoz ideális konfigurációt kínál. Válasszon a kényes padlókhoz, így a fához való minimális gőzszint, a csempékhez való maximális gőzszint és a szőnyeg felfrissítését szolgáló szőnyeg funkció közül.
  Termék videók
  Adatok
  Készülék gyártó
  Vileda
  Belistázó
  Freudenberg Háztartási Cikkek Bt.
  Cikkszám
  F22975
  Tömeg
  810 g/db
  Termék videó
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.