Kategóriák
 • Akciós termékek
 • Újdonságok
 • Rólunk
 • Tork termékcsalád
 • Blog
 • Májusban 10%-ot kapsz minden Buzil és Vileda márkás termékre!

  A megjelenített kép illusztráció is lehet. A gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat a terméken, vagy annak csomagolásán. Az esetleges eltérésekből adódó károkért webáruházunk nem vállal felelősséget, de minden esetben törekszik a legpontosabb adatok közlésére.

  Nincs raktáron

  Total lefolyótisztító 1 liter

  Cikkszám: ETOTALLEFOLYOT1L
  Összehasonlítom

  TOTAL előnyei:
  Extra erős bontó hatás
  Mind karbantartáskor, mind duguláskor használva lebont minden szerves (zsír, olaj, fehérje, hajszál, stb) okozta szennyeződést.
  Megszünteti a dugulást.
  A Total nagy hatóanyag-tartalmú, hatékony formula, melynek használatával dugulás után hamar újra használatba vehető a lefolyórendszer.
  Megelőzi a dugulás kialakulását.
  A dugulást a szennyeződések folyamatos egymásra rakódása eredményezi.
  A Total lefolyótisztítóval karbantartva a lefolyót, megakadályozható ez a folyamat, így nem alakulhat ki dugulás.

  TOTAL felhasználási területei:
  Élelmiszeripar
  Ételgyártás
  Intézmény
  Italgyártás
  Közétkeztetés
  Vendéglátóipar

  Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!


   

   

  Kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a lenti "Kérdés a termékről" gombra kattintva.
  30 napos elállás
  Bruttó
  Nettó
  1 793 Ft1 412 Ft
  Nem vásárolható!
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom

  Total lefolyótisztító 1 liter részletes leírása


  Az univerzális tisztítószer az otthoni takarítás nélkülözhetetlen eszköze, amely úgy lett kialakítva, hogy számos felületen és szennyeződésen hatékonyan dolgozzon. Legyen szó konyhai pultokról, csempéről, fafelületekről vagy műanyagokról, az univerzális tisztítószerek sokoldalú formulájukkal képesek eltávolítani a mindennapi szennyeződéseket, zsíros foltokat és egyéb makacs lerakódásokat. Könnyű használata és sokoldalúsága miatt ez a tisztítószer ideális a gyors és hatékony takarításhoz.


  A lefolyótisztító használata egyszerű, mégis hatékony megoldást nyújt a lerakódott szennyeződések, haj és egyéb anyagok által okozott dugulásokra. A legtöbb lefolyótisztító erős formulával rendelkezik, amely gyorsan oldja fel a makacs elzáródásokat, és biztosítja a víz könnyű és zavartalan áramlását a lefolyón keresztül. Használatakor javasolt a termék utasításait gondosan követni, elkerülve a túladagolást és a bőrrel való érintkezést. Az eredmény egy tiszta és dugulásmentes lefolyó, amely megkönnyíti a mindennapi életet a konyhában, fürdőszobában és más helyiségekben.

  Adatok
  Cikkszám
  ETOTALLEFOLYOT1L
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.