Kategóriák
  • Akciós termékek
  • Újdonságok
  • Rólunk
  • Tork termékcsalád
  • Blog
  • Márciusban minden Sigron márkás termékre 10% kedvezmény

    Termék státusza
    Ár
     (Ft)
    Kategória
    Szín
    Gyártó
    Kiszerelés
    Rendszer-azonosító
    Méret (magasság x szélesség x mélység) cm / kapacitás
    Rétegszám/ anyag
    termék mutatása

    Papírtörlő adagolók

    A papírtörlő adagolók széles körben használatosak közösségi helyeken, például mosdókban, éttermekben, irodákban és szállodákban. Különböző méretű papírtörlő adagolóink tökéletesen illeszkednek a különböző kiszerelésű és típusú kéztörlőkhöz. Kínálatunkban megtalálható adagolók a hajtogatott- és tekercses papírtörlőkhöz egyaránt. Adagolóink praktikusak, a tekercsek könnyen cserélhetők bennük, és az utántöltésük is gyors, egyszerű. A kategória bizonyos Tork termékei a karbonsemleges tanúsítványt is elnyerték. Fedezd fel webáruházunk kínálatát és találd meg a legjobb Tork papírtörlő adagolót!

    19termék
     

    A papírtörlő adagolók, más néven tekercses kéztörlő adagolók ideális megoldást nyújtanak a papírtörlők tárolására és adagolására különböző környezetekben. Például irodákban, éttermekben, iskolákban és közintézményekben. Ezek az adagolók lehetővé teszik a papírtörlők könnyű hozzáférhetőségét és praktikus használatát. Kínálatunkban főként prémium minőségű Tork papírtörlő adagolókat találsz.

    A papírtörlő adagolók használatának előnyei

    • Higiénia és tisztaság: A papírtörlő adagolók segítenek megőrizni a higiénikus környezetet, mivel védik a papírtörlőket a szennyeződésektől és a nedvességtől. Az adagolók kialakítása lehetővé teszi a papírtörlők egyesével való adagolását, így minimalizálva a fertőzések kialakulásának kockázatát.
    • Kényelem és könnyű használat: A fali papírtörlő adagolók praktikus megoldást nyújtanak a papírtörlők gyors és egyszerű használatához. Az adagolók elérhetők mechanikus vagy automata kivitelben, amelyek könnyű és gyors adagolást tesznek lehetővé. Emellett egyes típusok rendelkezhetnek extra funkciókkal, például beépített vágókéssel vagy könnyen cserélhető tekercstartóval.
    • Takarékosság és gazdaságosság: A papírtörölköző adagolók segítenek megfelelően szabályozni a kiadott papírtörlők mennyiségét. Ezáltal minimalizálható a pazarlás és a túlzott felhasználás. Ezek a termékek gyakran rendelkeznek részleges lezárású mechanizmussal, amely segít megakadályozni a papír feleslegesen történő kicsavarását és elvesztegetését.
    • Tartósság és könnyű karbantartás: A jó minőségű papírtörlő adagolók strapabíró anyagból, például rozsdamentes acélból vagy tartós műanyagból készülnek. Ez biztosítja a hosszú élettartamot és a kopásnak, karcolódásnak és vegyszereknek való ellenállást. Emellett az adagolók könnyen tisztíthatók és karbantarthatók, ami megkönnyíti a takarítási folyamatot.

    A megfelelő papírtörlő adagoló kiválasztása segíthet javítani a higiéniát, kényelmet és takarékosságot a különböző környezetekben. Fontos figyelembe venni a kivitelt, kapacitást és adagolási mechanizmust, hogy az eszköz a lehető legjobban illeszkedjenek az adott helyiség igényeihez és a felhasználási szokásokhoz.

    Kiváló minőségű papírtörlő adagolók a Sigron.hu kínálatában

    A Sigron.hu kínálatában rendkívül kedvező áron juthatsz hozzá a legjobb minőségű Tork papírtörlő adagolókhoz. Termékeink hozzájárulnak a közösségi mosdók, szállodák, éttermek és egyéb nyilvános helyiségek lehető legtökéletesebb higiéniájának megteremtésében. Ha bármilyen kérdésed adódna adagolóinkkal kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot. Kérd bátran kollégáink szakmai segítségét!

     

    Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.