Kategóriák
 • Akciós termékek
 • Újdonságok
 • Rólunk
 • Tork termékcsalád
 • Blog
 • 10% minden Tork és Bonus márkás termékekre egész júniusban!

  A megjelenített kép illusztráció is lehet. A gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat a terméken, vagy annak csomagolásán. Az esetleges eltérésekből adódó károkért webáruházunk nem vállal felelősséget, de minden esetben törekszik a legpontosabb adatok közlésére.

  Nincs raktáron

  Bionur ipari folyékony mosószer színesekre 2 liter

  Cikkszám: EBIONURCOLOR2
  Összehasonlítom

  A Bionur színes ruhákhoz való mosószert azért alkottuk meg, hogy ruháid megőrizzék színüket a hatékony tisztítás közben is.
  A hozzáadott zsíroldó formulának köszönhetően könnyedén eltávolítja a szennyeződéseket, kedvenc ruháid pedig számtalan mosás után is megőrzik eredeti színüket.
  Már akár 30 °C hőmérsékletű vízben is hatékony, így kiváló kézi mosáshoz is.
  A Bionur színes ruhákhoz való mosószert, mint minden termékünket, úgy alkottunk meg, hogy ne csak a bőrünkkel és a ruhákkal, de a bolygóval is kíméletes legyen.
  Minden Bionur termék 100%-ban klímasemleges, a csomagolás újrahasznosított anyagokból készült.
  Megvásárlásával Te is hozzájárulsz Magyarország erdősítéséhez, ugyanis minden Bionur termék értékesítéséből befolyó összeg egy részét a MyForest közösségnek ajánljuk, akik facsemetéket ültetnek hazánkban.

  Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!


   

   

  Gyártó
  Bionur
  Kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a lenti "Kérdés a termékről" gombra kattintva.
  30 napos elállás
  Bruttó
  Nettó
  1 912 Ft1 505 Ft
  Nem vásárolható!
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom

  Bionur ipari folyékony mosószer színesekre 2 liter részletes leírása


  A folyékony mosószerek az otthonokban és a professzionális területeken egyaránt kedvelt választásnak számítanak. Ez a kiváló minőségű folyékony mosószer mélyen behatol a szövetek közé, hatékonyan távolítja el a foltokat és a szennyeződéseket, miközben óvja a ruházat színét és struktúráját. Mivel koncentrált formula áll rendelkezésünkre, ebből a mosószerből is mindössze kis mennyiség szükséges egy teljes mosáshoz, garantálva a ruhák tökéletes tisztaságát és frissességét minden egyes alkalommal.

  Adatok
  Cikkszám
  EBIONURCOLOR2
  Tömeg
  1 kg/db
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.