Kategóriák
 • Akciós termékek
 • Újdonságok
 • Rólunk
 • Tork termékcsalád
 • Blog
 • Májusban 10%-ot kapsz minden Buzil és Vileda márkás termékre!

  Innofluid Alk MS, 1 liter
  Innofluid Alk MS, 1 liter
  1 503 Ft1 184 Ft

  A megjelenített kép illusztráció is lehet. A gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat a terméken, vagy annak csomagolásán. Az esetleges eltérésekből adódó károkért webáruházunk nem vállal felelősséget, de minden esetben törekszik a legpontosabb adatok közlésére.

  Raktáron   (6 db)

  Innofluid Alk MS, 1 liter

  Cikkszám: I15015066
  Összehasonlítom

  Általános kézi mosogatószer.
  A termék nagy előnye az emelt zsíroldó hatás|Bőrkímélő anyagot tartalmaz.
  Az alkalmazás módja a szennyezettség mértékétől és minőségétől, valamint a mosogatási technológiától függ.
  A mosogatószerből 30-50°C hőmérsékletű 0.2-2 %-os oldatot kell készíteni (2-20 ml vegyszer 1 liter vízhez) és a tisztító oldatot kell a tisztítandó felületre juttatni, vagy a tisztítandó edényt, eszközt, stb. az oldatba meríteni és a tisztítási folyamatot mechanikai hatással elősegíteni.
  A tisztítás befejezése után a tisztított felületet tiszta vízzel le kell öblíteni.
  Foglalkozásszerű felhasználók részére készül.

  Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!


   

   

  Gyártó
  Innoveng
  6 db raktárról, azonnal!
  Rendelj -n belül és
  átadjuk a futárnak!
  30 napos elállás
  Bruttó
  Nettó
  1 503 Ft1 184 Ft
  db
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom

  Innofluid Alk MS, 1 liter részletes leírása


  A konyhai tisztítószerek a háztartás alapvető eszközei, melyek speciálisan a konyha különböző felületeire és eszközeire lettek tervezve. Tekintettel a konyha sajátosságaira, ahol ételkészítés, főzés és egyéb tevékenységek zajlanak, ez a tisztítószer úgy van kialakítva, hogy hatékonyan távolítsa el a zsíros foltokat, ételmaradékokat, kávé- vagy teafoltokat és egyéb makacs szennyeződéseket. Rendszeres használatával konyhád mindig tiszta, higiénikus és kellemes lesz, készen állva a következő főzési kalandra.


  Az alkoholos tisztítószer gyorsan párolgó, hatékony tisztító, amely kiválóan alkalmas az üveg, akril és egyéb fényes felületek tisztítására. Gyorsan és maradék nélkül távolítja el az ujjlenyomatokat, por és egyéb szennyeződéseket, a felületeket ragyogóan tisztává és fényessé varázsolva. Az alkoholos tisztítószerek antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkeznek, ami hozzájárul a felületek higiénikus állapotának fenntartásához.

  Adatok
  Cikkszám
  I15015066
  Alkalmazási helyek
  Alkalmazható az iparban, élelmiszeriparban, közétkeztetésben, és minden olyan területen ahol kiváló zsírtalanító hatásra és egyszerű kezelési módra van szükség az ipari és háztartási edények, eszközök nem fertőtlenítő mosogatásánál ill. felületek tisztításánál, takarításban, stb.
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.