Kategóriák
 • Akciós termékek
 • Újdonságok
 • Rólunk
 • Tork termékcsalád
 • Blog
 • 10% minden Tork és Bonus márkás termékekre egész júniusban!

  A megjelenített kép illusztráció is lehet. A gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat a terméken, vagy annak csomagolásán. Az esetleges eltérésekből adódó károkért webáruházunk nem vállal felelősséget, de minden esetben törekszik a legpontosabb adatok közlésére.

  Nincs raktáron

  Sika Trocal Cleaner 2000 tisztító folyadék 5 kg

  Cikkszám: ESIKATROCAL5
  Összehasonlítom

  Tisztítószer, amely alkalmas a már pl. a helyi idegen bitumentől előzetesen mentesített műanyag szigetelési lemezeken lévő maradék szennyeződések eltávolítására és régebbi, azaz meglévő szigetelések lemezein történő forrólevegős hegesztési varratok előzetes tisztítására.

  Eltávolítja a még nem kikeményedett poliuretán (PU) gyanták, ill. kittek és epoxigyanták flekkjeit, valamint bitumenes foltokat. A tisztító nem alkalmas a tetőfelületek nagyobb részein történő lemosásra. Használható viszont a szerszámok tisztításra is.

  A tisztítószernek az eredeti funkciója mellett (lsd. tisztítás) nagyon kis mértékben hatása van a műanyag felületekre is!

  Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!


   

   

  Kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a lenti "Kérdés a termékről" gombra kattintva.
  30 napos elállás
  Bruttó
  Nettó
  72 649 Ft57 204 Ft
  Nem vásárolható!
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom
  Adatok
  Cikkszám
  ESIKATROCAL5
  Tömeg
  1 kg/db
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.