Kategóriák
 • Akciós termékek
 • Újdonságok
 • Rólunk
 • Tork termékcsalád
 • Blog
 • Júliusban minden Sigron márkás termékből 10%-ot kapsz!

  Termék státusza
  Ár
   (Ft)
  Kategória
  Gyártó
  Kiszerelés
  pH érték
  Termék színe
  Kiszerelés/csomagolás
  termék mutatása

  Ipari lefolyótisztító

  Az ipari lefolyótisztítóink a legerősebb és leghatásosabb lefolyótisztítók közé tartoznak. Erőteljes hatásuknak köszönhetően gyorsan és hatékonyan oldják fel az eldugult csövekben lévő szennyeződéseket, zsírokat és hajtömegeket. Ideális választások lehetnek az ipari és kereskedelmi környezetekben fellépő makacs eldugulások ellen. Fedezd fel webáruházunk kínálatát és találd meg a legjobb ipari lefolyótisztítókat!

  2termék

  Az ipari lefolyótisztítók elengedhetetlenek a vállalati higiénia fenntartásában, és kiváló segítségül szolgálnak az eldugult és szennyezett lefolyók tisztításában. Ezek a termékek hatékonyan képesek eltávolítani a zsírt, olajat, szappanmaradványokat és egyéb szennyeződéseket, amelyek elzárhatják a csöveket és lefolyókat.

  Alkalmazási területek

  A hatásos lefolyótisztítók számos környezetben alkalmazhatók, beleértve éttermek, szállodák, gyárak és más ipari létesítmények lefolyóinak tisztítását, ahol gyakran kerülnek zsírok és egyéb anyagok a lefolyóba.

  • Éttermek és konyhák: Az pari lefolyótisztítók ideálisak az élelmiszer-maradványok és zsírok eltávolítására és a mosogatók és lefolyók karbantartására.
  • Szállodák: Szállodák esetén ezek a tisztítószerek alkalmasak a fürdőszobai lefolyók tisztítására és a konyhai lefolyók karbantartására.
  • Gyárak és termelési létesítmények: Ideális az ipari feldolgozó helyek és gyártósorok lefolyóinak tisztítására és az olajok és vegyi anyagok eltávolítására.

  Hatékonyság és erősség

  Az erős lefolyótisztítóink rendkívül hatékonyak. Termékeink kifejezetten úgy lettek kifejlesztve, hogy a legerősebb szennyeződéseket is képesek legyenek eltávolítani, még a nehezen hozzáférhető helyeken is. A gyártók a legújabb technológiákat és vegyi anyagokat felhasználva állítják elő ezeket a termékeket, amik ezáltal gyorsan és hatékonyan képesek feloldani a lerakódásokat, és visszaállítani a lefolyó normál áramlását.

  Vásárlás és beszerzés

  Válassz megfelelően termékeket, hogy maximalizálhasd a hatékonyságot és minimalizálhasd a potenciális károkat vagy veszélyeket. A webáruházunkban különböző típusú ipari lefolyótisztítók között válogathatsz, amelyek között megtalálhatók a legerősebb lefolyótisztítók is, kiváló árakon és kedvező szállítási feltételekkel.

  Kiváló minőségű ipari lefolyótisztítók a Sigron.hu kínálatában

  A Sigron.hu kínálatában rendkívül kedvező áron juthatsz hozzá a legjobb minőségű ipari lefolyótisztítókhoz. Termékeink hozzájárulnak a lehető legtökéletesebb tisztaság és higiénia megteremtéséhez. Ha bármilyen kérdésed adódna termékeinkkel kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot. Kérd bátran kollégáink szakmai segítségét!

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.