Kategóriák
 • Akciós termékek
 • Újdonságok
 • Rólunk
 • Tork termékcsalád
 • Blog
 • Júliusban minden Sigron márkás termékből 10%-ot kapsz!

  Termék státusza
  Ár
   (Ft)
  Kategória
  Szín
  Gyártó
  Kiszerelés
  Méret (magasság x szélesség x mélység) cm / kapacitás
  Hosszúság (méter, lapok száma)
  Rétegszám/ anyag
  Méret (magasság x szélesség x mélység) cm
  termék mutatása

  Lucart kéztörlő

  A Lucart kéztörlő kategóriánk olyan termékeket tartalmaz, amelyek ideálisak az ipari, kereskedelmi és irodai használatra. A magas minőségű ipari kéztörlők, valamint a hajtogatott kéztörlők erősek és tartósak, de finomak a bőrhöz, és tökéletesek mindenféle kézhigiénés igény kielégítésére. A hajtogatott formák, például Z, V vagy C hajtogatás, különféle adagolási rendszerekkel párosíthatók, hogy a felhasználás még hatékonyabb legyen. Fedezd fel webáruházunk kínálatát, és válaszd ki a különböző méretű és kiszerelésű termékeink közül az igényeidnek legmegfelelőbbet!

  6termék

  A Lucart kéztörlők széles termékpalettát kínálnak, amelyek kielégítik az ipari, vendéglátóipari és számos egyéb terület specifikus igényeit. A Lucart márka a magas minőségű, erős és tartós termékeiről ismert, amelyek kiváló teljesítményt és megbízhatóságot garantálnak. Legyen szó hajtogatott vagy tekercses kéztörlőkről, a Lucart kéztörlők kiemelkedő nedvszívó képességükkel és hatékony szárítási tulajdonságaikkal biztosítják a felhasználók elégedettségét a különböző alkalmazási területeken.

  Lucart kéztörlő típusok

  A Lucart széles skálájú kéztörlőket kínál, amelyek minden igényt kielégítenek. 

  • Lucart tekercses kéztörlő: A tekercses kiszerelés garantálja a gyors és megszakítás nélküli használatot, ami különösen ideális nagy forgalmú helyeken.
  • Lucart hajtogatott kéztörlő: Ez a típus kisebb helyiségekben praktikus, ahol fontosak a helytakarékos megoldások.

  Maximális teljesítmény és tartósság jellemzi mindkét típust, ideális választások lehetnek műhelyekbe, gyárakba és egyéb ipari területekre.

  A Lucart kéztörlők jellemzői

  A Lucart kéztörlők számos jellemzővel rendelkeznek, amelyek kiválóvá teszik őket:

  • Magas nedvszívó képesség: Azonnali szárítás és kiváló nedvszívó képesség, ami gyors és hatékony használatot tesz lehetővé.
  • Tartósság és ellenállóképesség: Akár nedves körülmények között is megőrzik integritásukat, biztosítva a hosszú távú és megbízható használatot.
  • Ergonomikus design: Könnyedén adagolhatók és utántölthetők, a felhasználók kényelmét és a higiéniai sztenderdek magas szintjét szem előtt tartva.

  Kiváló minőségű Lucart kéztörlők a Sigron.hu kínálatában

  A Sigron.hu kínálatában rendkívül kedvező áron juthatsz hozzá a legjobb kéztörlőkhöz Lucart minőségben. Termékeink hozzájárulnak a lehető legtökéletesebb tisztaság és higiénia megteremtéséhez. Ha bármilyen kérdésed adódna termékeinkkel kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot. Kérd bátran kollégáink szakmai segítségét!

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.