Kategóriák
 • Akciós termékek
 • Újdonságok
 • Rólunk
 • Tork termékcsalád
 • Blog
 • Májusban 10%-ot kapsz minden Buzil és Vileda márkás termékre!

  A megjelenített kép illusztráció is lehet. A gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat a terméken, vagy annak csomagolásán. Az esetleges eltérésekből adódó károkért webáruházunk nem vállal felelősséget, de minden esetben törekszik a legpontosabb adatok közlésére.

  Nincs raktáron

  Deleo lefolyótisztító 1 liter

  Cikkszám: EDELEO
  Összehasonlítom

  A berendezések azonnal újból rendelkezésre állnak, mert a deleo® néhány perc alatt feloldja a lefolyócsövekben az összes szerves maradványt.
  A kellemetlen szagok gyorsan elpárolognak.
  A makacs dugulásokat is feloldja: a deleo® magas fajsúlya következtében képes átjárni és leküzdeni a csőíveket, így a mélyebben fekvő dugulásokat is képes feloldani.
  A vezetékeket kíméli: a deleo® nem támadja meg a szennyvízrendszerben sem a PVC-t, sem a műanyagot, sem pedig a gumit.
  Megelőzi a problémát: rendszeresen alkalmazva, a deleo® megelőző hatású.
  Biztonságos alkalmazás: A deleo® biztonsági fogantyúval ellátott, célszerű, 1000 ml-es palackja ergonómikus alkalmazást tesz lehetővé.
  Környezetbarát: A törvényes előírások szerint a 90%-nál nagyobb mértékben biológiailag lebomló deleo® kb. 25 perc elteltével elveszti a hatását és így a derítővíz- és szennyvíz tisztító berendezéseknek sem a baktériumflóráját, sem pedig a faunáját nem károsítja.


  Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!


   

   

  Kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a lenti "Kérdés a termékről" gombra kattintva.
  30 napos elállás
  Bruttó
  Nettó
  9 350 Ft7 362 Ft
  Nem vásárolható!
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom

  Deleo lefolyótisztító 1 liter részletes leírása


  A lefolyótisztító használata egyszerű, mégis hatékony megoldást nyújt a lerakódott szennyeződések, haj és egyéb anyagok által okozott dugulásokra. A legtöbb lefolyótisztító erős formulával rendelkezik, amely gyorsan oldja fel a makacs elzáródásokat, és biztosítja a víz könnyű és zavartalan áramlását a lefolyón keresztül. Használatakor javasolt a termék utasításait gondosan követni, elkerülve a túladagolást és a bőrrel való érintkezést. Az eredmény egy tiszta és dugulásmentes lefolyó, amely megkönnyíti a mindennapi életet a konyhában, fürdőszobában és más helyiségekben.

  Adatok
  Cikkszám
  EDELEO
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.