Kategóriák
 • Akciós termékek
 • Újdonságok
 • Rólunk
 • Tork termékcsalád
 • Blog
 • 10% minden Tork és Bonus márkás termékekre egész júniusban!

  A megjelenített kép illusztráció is lehet. A gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat a terméken, vagy annak csomagolásán. Az esetleges eltérésekből adódó károkért webáruházunk nem vállal felelősséget, de minden esetben törekszik a legpontosabb adatok közlésére.

  Nincs raktáron

  Frosch folyékony súrolószer 500 ml

  Cikkszám: EFROSCH
  Összehasonlítom

  Erőteljes tisztító, zsíroldó hatású súrolókrém természetes márvány őrleménnyel elsősorban konyhai és fürdőszobai használatra.

  Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!


   

   

  Gyártó
  Frosch
  Kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a lenti "Kérdés a termékről" gombra kattintva.
  30 napos elállás
  Bruttó
  Nettó
  715 Ft563 Ft
  Nem vásárolható!
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom

  Frosch folyékony súrolószer 500 ml részletes leírása


  A konyhai tisztítószerek a háztartás alapvető eszközei, melyek speciálisan a konyha különböző felületeire és eszközeire lettek tervezve. Tekintettel a konyha sajátosságaira, ahol ételkészítés, főzés és egyéb tevékenységek zajlanak, ez a tisztítószer úgy van kialakítva, hogy hatékonyan távolítsa el a zsíros foltokat, ételmaradékokat, kávé- vagy teafoltokat és egyéb makacs szennyeződéseket. Rendszeres használatával konyhád mindig tiszta, higiénikus és kellemes lesz, készen állva a következő főzési kalandra.


  Ez a durva súrolószer kifejezetten azokra a makacs szennyeződésekre lett tervezve, amelyekkel a hagyományos tisztítószerek nem bírnak. Legyen szó beégett ételmaradékokról a tűzhelyen, vízkőről a fürdőszobában vagy lerakódott szennyeződésekről a különböző felületeken, a durva súrolószer apró, erős dörzsölő részecskéi mélyen behatolnak és eltávolítják ezeket a makacs foltokat. Használatakor fontos, hogy óvatosan alkalmazzuk a terméket, és mindig teszteljük egy kevésbé látható területen, mielőtt nagyobb felületen használnánk, különösen érzékeny anyagokon.

  Adatok
  Cikkszám
  EFROSCH
  Hasonló termékek
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.