Kategóriák
 • Akciós termékek
 • Újdonságok
 • Rólunk
 • Tork termékcsalád
 • Blog
 • Májusban 10%-ot kapsz minden Buzil és Vileda márkás termékre!

  A megjelenített kép illusztráció is lehet. A gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat a terméken, vagy annak csomagolásán. Az esetleges eltérésekből adódó károkért webáruházunk nem vállal felelősséget, de minden esetben törekszik a legpontosabb adatok közlésére.

  Nincs raktáron

  Jar mosogatógép tabletta 27 db

  Cikkszám: EJAR27
  Összehasonlítom

  A folyékony mosogatógép kapszula a Jar tisztítóerejét már elsőre kifejti, valamint formulája a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítja és ragyogó edényeket hagy maga után.
  A Jar Platinum tisztító erejének köszönhetően bátran megfőzhet bármit, amit szeretne, hiszen az, még a mosogatógép zsíros szűrőjét is megtisztítja, hogy mind edényei, mind pedig a mosogatógépe ragyogó tisztaságnak örvendjenek.
  A kiválóan oldódó párnácska sokkal gyorsabban feloldódik a vízben, mint a szilárd tabletták, így már a mosogatás elején azonnal nekilátnak a munkának.
  Használata bámulatosan egyszerű: mindössze a mosogatógépbe kell helyezni, nem kell egyesével kicsomagolni és nincs vele piszok.
  A mosogatóban történő mosogatáshoz használjon folyékony mosogatószert!

  Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!


   

   

  Gyártó
  Jar
  Kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a lenti "Kérdés a termékről" gombra kattintva.
  30 napos elállás
  Bruttó
  Nettó
  2 399 Ft1 889 Ft
  Nem vásárolható!
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom

  Jar mosogatógép tabletta 27 db részletes leírása


  A konyhai tisztítószerek a háztartás alapvető eszközei, melyek speciálisan a konyha különböző felületeire és eszközeire lettek tervezve. Tekintettel a konyha sajátosságaira, ahol ételkészítés, főzés és egyéb tevékenységek zajlanak, ez a tisztítószer úgy van kialakítva, hogy hatékonyan távolítsa el a zsíros foltokat, ételmaradékokat, kávé- vagy teafoltokat és egyéb makacs szennyeződéseket. Rendszeres használatával konyhád mindig tiszta, higiénikus és kellemes lesz, készen állva a következő főzési kalandra.


  A mosogatógép tabletta használata a mindennapi háztartásokban egyszerűsíti és hatékonyabbá teszi az edények tisztítását. Egyetlen tabletta többfunkciós képességgel rendelkezik: nem csak eltávolítja a makacs ételmaradványokat és zsírokat, de ragyogó fényt és friss illatot is kölcsönöz az edényeknek. A használat egyszerű: csak helyezd a tablettát a mosogatógép adagolójába, válaszd ki a kívánt programot, és indítsd el a gépet.

  Adatok
  Cikkszám
  EJAR27
  Hasonló termékek
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.