Kategóriák
 • Akciós termékek
 • Újdonságok
 • Rólunk
 • Tork termékcsalád
 • Blog
 • 10% minden Tork termékre egész februárban!

  Suma Lima L3 gépi mosogatószer klóros 20 liter
  Suma Lima L3 gépi mosogatószer klóros 20 liter
  48 209 Ft37 960 Ft

  A megjelenített kép illusztráció is lehet. A gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat a terméken, vagy annak csomagolásán. Az esetleges eltérésekből adódó károkért webáruházunk nem vállal felelősséget, de minden esetben törekszik a legpontosabb adatok közlésére.

  Raktáron   (2 db)

  Suma Lima L3 gépi mosogatószer klóros 20 liter

  Cikkszám: ESUMALIMA20
  Összehasonlítom
  A Suma Lima L3 folyékony, klórtartalmú, gépi mosogatószer, mely különösen alkalmas közepesen kemény- és kemény vízhez.
  A Suma Lima L3 egy erősen lúgos, klórozott folyékony mosogatószer, amely alkalmasegy- és többtartályos mosogatógépek széles skálájára.
  Tartalmaz lúgos és klór-fehérítőt, amely kiválóan eltávolítja a zsírokat és a rászáradt ételmaradékokat.
  A vízkövesedést gátló adalékanyagok és kötőanyagok különleges keveréke teszi ezt aterméket alkalmassá közepes kemény és kemény vízfeltételekhez.

  Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!

   

   

  Gyártó
  Diversey
  2 db raktárról, azonnal!
  Rendelj -n belül és
  átadjuk a futárnak!
  30 napos elállás
  Bruttó
  Nettó
  48 209 Ft37 960 Ft
  db
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom

  Suma Lima L3 gépi mosogatószer klóros 20 liter részletes leírása


  A konyhai tisztítószerek a háztartás alapvető eszközei, melyek speciálisan a konyha különböző felületeire és eszközeire lettek tervezve. Tekintettel a konyha sajátosságaira, ahol ételkészítés, főzés és egyéb tevékenységek zajlanak, ez a tisztítószer úgy van kialakítva, hogy hatékonyan távolítsa el a zsíros foltokat, ételmaradékokat, kávé- vagy teafoltokat és egyéb makacs szennyeződéseket. Rendszeres használatával konyhád mindig tiszta, higiénikus és kellemes lesz, készen állva a következő főzési kalandra.


  Az ipari mosogatószer a legmagasabb szintű tisztaság elérésére lett kifejlesztve. Az intenzív használatot igénylő helyeken, mint például éttermek, kávézók vagy kantinok, az ipari mosogatószer gyorsan és hatékonyan birkózik meg a makacs szennyeződésekkel, ételmaradványokkal és zsírokkal. Koncentrált formulájának köszönhetően kis mennyiség is elegendő a tiszta, csillogó edényekhez. Tartós és erőteljes összetétele biztosítja, hogy a mosogatógépek és nagy kapacitású mosogatók is hosszú ideig tiszták és szagtalanok maradnak. Ez a mosogatószer a legigényesebb konyhai környezetekben is garantáltan tiszta és higiénikus eredményt kínál.

  Adatok
  Súly
  20 l
  Tömeg
  20 l
  Cikkszám
  ESUMALIMA20
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.