Kategóriák
 • Akciós termékek
 • Havi akciónk
 • Újdonságok
 • Rólunk
 • Tork termékcsalád
 • Blog
 • 10% minden Tork és Unger márkás termékekre egész áprilisban!

  A megjelenített kép illusztráció is lehet. A gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat a terméken, vagy annak csomagolásán. Az esetleges eltérésekből adódó károkért webáruházunk nem vállal felelősséget, de minden esetben törekszik a legpontosabb adatok közlésére.

  Elérhető (NO)

  Numatic ipari porszívó PPT390A

  Cikkszám: PPT390A
  Összehasonlítom
  Numatic porszívó PPT390A

   

   

  Gyártó
  Numatic
  Kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a lenti "Kérdés a termékről" gombra kattintva.
  30 napos elállás
  Bruttó
  Nettó
  150 168 Ft118 243 Ft
  Nem vásárolható!
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom
  Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként

  Numatic ipari porszívó PPT390A részletes leírása

  Az innovatív vákuum kialakítás biztosítja a könnyű kezelhetőséget és az összes tisztításhoz szükséges alapvető kényelmet.
  Növelje a termelékenységet az opcionális extra caddy (piros, kék, zöld vagy sárga) használatával, mivel a PPT még több tárhelyet képes elférni egy másodperc hozzáadásának lehetőségével.
  Az egyedülálló dugós kábel visszatekerési rendszer lehetővé teszi az egyszerű kábelcserét, ha szükséges, és a HepaFlo szűrés nem csak a teljesítmény normáit emeli, hanem a tiszta és kényelmes ürítést is megtölti.
  Gondoskodjon az egyszerű szállításról a nagy hátsó kerekekkel, amelyek stabilitást és könnyű szállítást biztosítanak a lépcsőkön, teleszkópos húzófogantyúval a kényelem érdekében, és felemelhető tárolóval a további tárolás érdekében.
  Kényelmes fedélzeti pálca és padlószerszám tároló, hogy mindent kéznél tarthasson.

  Az ipari porszívó kiváló eszköz az olyan nehéz tisztítási körülmények között, ahol a hagyományos takarítóeszközök nem lennének elég hatékonyak. Az ipari környezetekben gyakran találkozunk nagy mennyiségű porral, szennyeződéssel, forgáccsal vagy folyadékokkal, és itt válik nélkülözhetetlenné az ipari porszívó használata.


  A Numatic a takarítási ipar egyik vezető márkája, amelyet kiváló minőségű, tartós és megbízható termékek jellemznek. A cég az ikonikus Henry porszívóval vált ismertté, amely az iparban és a háztartásokban egyaránt népszerű. A különböző színekben és méretekben kapható porszívók mellett a Numatic széles körű tisztítási megoldásokat kínál, beleértve a padlótisztítókat, súrológépeket és vízszívókat is. A Numatic eszközei nem csak hatékonyságukról ismertek, hanem hosszú élettartamukról és kiváló ügyfélszolgálatukról is. A cég környezetbarát megközelítést alkalmaz a gyártás során, és elkötelezett a fenntarthatóság és a minőség iránt.

  Adatok
  Cikkszám
  PPT390A
  Hasonló termékek
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.