Kategóriák
 • Akciós termékek
 • Újdonságok
 • Rólunk
 • Tork termékcsalád
 • Blog
 • Márciusban minden Sigron márkás termékre 10% kedvezmény

  A megjelenített kép illusztráció is lehet. A gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat a terméken, vagy annak csomagolásán. Az esetleges eltérésekből adódó károkért webáruházunk nem vállal felelősséget, de minden esetben törekszik a legpontosabb adatok közlésére.

  Elérhető (NO)

  Numatic felmosókocsi 2 vödrös

  Cikkszám: TM2815W
  Összehasonlítom
  Felmosó kocsi hulladékgyűjtővel és tároló rekesszel.
  Universal-préssel, automatikus vízelkülönítő-rendszerrel.

   

   

  Gyártó
  Numatic
  Kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a lenti "Kérdés a termékről" gombra kattintva.
  30 napos elállás
  Bruttó
  Nettó
  137 045 Ft107 909 Ft
  Nem vásárolható!
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom

  Numatic felmosókocsi 2 vödrös részletes leírása

  A világ első, teljes kettős vödrös felmosó rendszere, amelybe beépített nagy, túlméretes, tiszta vizes vödrünket és piszkos vödrünket használja a szabadalmaztatott AWS (automatikus vízelválasztó) rendszerünkkel.
  Az AWS rendszerünk egy operatív előrelépés ... vagyis csak a prés alatt lévő egy nagylelkű 28 literes tiszta vizes vödörből dolgozik, de minden alkalommal, amikor a sajtót használja, a víz automatikusan ürül a vörös piszkos vödörbe, biztosítva a gyors és egyszerű ürítést, újratöltés, könnyebbé, gyorsabbá és higiénikusabbá teszi a felmosást.
  A TwinMop rendszer fel van szerelve az AllMops Press készülékkel, amely lehetővé teszi a Kentucky és a Flat felmosó rendszerek teljes választékának használatát.
  Teljes kényelmet biztosítva egy kicsi caddy-val, amely lehetővé teszi az összes alapvető törlőkendő és permet szállítását alapfelszerelésként.
  A futómű erős, magas profilú konstrukciónk, 75 mm-es, nem nyomott görgőkön fut, kiváló mobilitást biztosítva.
  A legmagasabb minőségű újrahasznosított anyagból, a környezetbarát ReFlo technológia felhasználásával készült, a TwinMop egyedülálló, nagy igénybevételnek örvendő Structofoam konstrukcióban részesül, ko-polimer minőségű anyag felhasználásával, amely kemény, vegyszerálló, könnyen tisztítható és tartósan épül.
  Adatok
  Méret
  410 x 800 x 1125 mm
  Cikkszám
  TM2815W
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.