Kategóriák
 • Akciós termékek
 • Havi akciónk
 • Újdonságok
 • Rólunk
 • Tork termékcsalád
 • Blog
 • 10% minden Tork és Unger márkás termékekre egész áprilisban!

  A megjelenített kép illusztráció is lehet. A gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat a terméken, vagy annak csomagolásán. Az esetleges eltérésekből adódó károkért webáruházunk nem vállal felelősséget, de minden esetben törekszik a legpontosabb adatok közlésére.

  Elérhető (NO)

  Numatic TTV5565/200T akkumulátoros, súroló-vízszívó gép

  Cikkszám: TTV5565-200T
  Összehasonlítom
  Numatic TTV5565/200T akkumulátoros, súroló-vízfelszedő gép

   

   

  Gyártó
  Numatic
  Kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a lenti "Kérdés a termékről" gombra kattintva.
  30 napos elállás
  Bruttó
  Nettó
  4 239 677 Ft3 338 328 Ft
  Nem vásárolható!
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom

  Numatic TTV5565/200T akkumulátoros, súroló-vízszívó gép részletes leírása

  A Vario-Line TTV5565 / 200T mosószárító ideális közepes és nagy területeken történő karbantartáshoz, speciális és ipari tisztításhoz.
  A gép zökkenőmentes sebességszabályozással van felszerelve az előre- és hátramenethez.
  A Vario TTV5565 rugalmasan alkalmazható az adott objektumban a változó 550 mm vagy 650 mm munkaszélességnek köszönhetően.
  200Ah akkumulátorral, töltővel, 2x280mm és 2x330mm súroló kefével.

  Ez az akkumulátoros takarítógép a modern háztartások és üzleti környezetek számára tervezett innovatív eszköz, amely maximális kényelmet és rugalmasságot biztosít a takarítási feladatok elvégzésében. Az akkumulátoros működésnek köszönhetően nem szükséges a gépet áramforráshoz csatlakoztatni, így könnyedén használható bármely helyiségben, akár olyan területeken is, ahol nem könnyű hozzáférni az elektromos csatlakozáshoz. Ez a típusú takarítógép könnyű és ergonomikus kialakítással

  A vízszívó gép azon eszközök közé tartozik, amelyek nélkülözhetetlenek azokban a helyzetekben, ahol gyorsan és hatékonyan kell eltávolítani a felesleges vizet és nedvességet a padlókról és más felületekről. Kifejezetten az olyan események, mint áradások, csőtörések vagy nagy mennyiségű vízzel végzett takarítási munkák utáni helyreállítás során válik elengedhetetlenné.


  A Numatic a takarítási ipar egyik vezető márkája, amelyet kiváló minőségű, tartós és megbízható termékek jellemznek. A cég az ikonikus Henry porszívóval vált ismertté, amely az iparban és a háztartásokban egyaránt népszerű. A különböző színekben és méretekben kapható porszívók mellett a Numatic széles körű tisztítási megoldásokat kínál, beleértve a padlótisztítókat, súrológépeket és vízszívókat is. A Numatic eszközei nem csak hatékonyságukról ismertek, hanem hosszú élettartamukról és kiváló ügyfélszolgálatukról is. A cég környezetbarát megközelítést alkalmaz a gyártás során, és elkötelezett a fenntarthatóság és a minőség iránt.

  Adatok
  Méret
  1400 x 1135 x 585 mm
  Teljesítmény
  600 W
  Kefemotor
  2x400 W 
  Fordulatszám
  200 rpm
  Névleges feszültség
  4x12V (24V) 200Ah
  Egy feltöltési üzemidő
  3,5 óra
  Tartály kapacitás
  85 l
  Tömeg
  287 kg
  Kefe
  2x279 / 330 mm
  Pad
  2x279 / 330 mm
  Cikkszám
  TTV5565-200T
  Hasonló termékek
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.