Kategóriák
 • Akciós termékek
 • Havi akciónk
 • Újdonságok
 • Rólunk
 • Tork termékcsalád
 • Blog
 • 10% minden Tork és Unger márkás termékekre egész áprilisban!

  A megjelenített kép illusztráció is lehet. A gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat a terméken, vagy annak csomagolásán. Az esetleges eltérésekből adódó károkért webáruházunk nem vállal felelősséget, de minden esetben törekszik a legpontosabb adatok közlésére.

  Elérhető (NO)

  Numatic padlósúroló és vízszívó automata TTV678/400T

  Cikkszám: TTV678-400T
  Összehasonlítom
  Vezetőüléses, akkumulátoros gép, 3 különböző munkaszélességgel, beépített akkumulátortöltő, gondozásmentes géles akkumulátorok.

   

   

  Gyártó
  Numatic
  Kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a lenti "Kérdés a termékről" gombra kattintva.
  30 napos elállás
  Bruttó
  Nettó
  8 479 354 Ft6 676 657 Ft
  Nem vásárolható!
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom

  Numatic padlósúroló és vízszívó automata TTV678/400T részletes leírása

  A Vario-Line TTV678 / 400T mosható szárító ideális gazdaságos használatra nagy területeken karbantartás, speciális és ipari tisztítás során.
  A Vario gép segítségével három munkaszélesség közül választhat: a 650 mm-es, 750 mm-es és 850 mm-es tisztítási szélességet szerszám nélkül lehet megváltoztatni a mechanikus zár egyszerűen megnyomásával.
  A fröccsenésgátló és így a kefék akadály esetén behajlanak, majd automatikusan visszatérnek a kiválasztott munkaszélességre.
  3 súroló kefével van ellátva

  A vízszívó gép azon eszközök közé tartozik, amelyek nélkülözhetetlenek azokban a helyzetekben, ahol gyorsan és hatékonyan kell eltávolítani a felesleges vizet és nedvességet a padlókról és más felületekről. Kifejezetten az olyan események, mint áradások, csőtörések vagy nagy mennyiségű vízzel végzett takarítási munkák utáni helyreállítás során válik elengedhetetlenné.


  A Numatic a takarítási ipar egyik vezető márkája, amelyet kiváló minőségű, tartós és megbízható termékek jellemznek. A cég az ikonikus Henry porszívóval vált ismertté, amely az iparban és a háztartásokban egyaránt népszerű. A különböző színekben és méretekben kapható porszívók mellett a Numatic széles körű tisztítási megoldásokat kínál, beleértve a padlótisztítókat, súrológépeket és vízszívókat is. A Numatic eszközei nem csak hatékonyságukról ismertek, hanem hosszú élettartamukról és kiváló ügyfélszolgálatukról is. A cég környezetbarát megközelítést alkalmaz a gyártás során, és elkötelezett a fenntarthatóság és a minőség iránt.

  Adatok
  Méret
  1676 x 1425 x 1054 mm
  Teljesítmény
  400 W
  Kefemotor
  3x400 W
  Fordulatszám
  120/150/175/200/min
  Névleges feszültség
  8x 12V 400Ah
  Egy feltöltési üzemidő
  270 perc
  Tartály kapacitás
  120 l
  Tömeg
  684 kg
  Kefe
  3 x 300 mm
  Pad
  3 x 300 mm
  Cikkszám
  TTV678-400T
  Hasonló termékek
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.