Kategóriák
  • Akciós termékek
  • Újdonságok
  • Rólunk
  • Tork termékcsalád
  • Blog
  • Márciusban minden Sigron márkás termékre 10% kedvezmény

    Termék státusza
    Ár
     (Ft)
    Kategória
    Szín
    Gyártó
    Kiszerelés
    Rendszer-azonosító
    Méret (magasság x szélesség x mélység) cm / kapacitás
    Hosszúság (méter, lapok száma)
    Rétegszám/ anyag
    Termék színe
    Méret (magasság x szélesség x mélység) cm
    termék mutatása

    Hajtogatott kéztörlő

    Ebben a kategóriában olyan minőségi hajtogatott kéztörlőket találsz, amelyek a legmodernebb higiéniai adagolókkal is kompatibilisek. A papír kéztörlő hajtogatott formájának köszönhetően ezek a termékek praktikusak és hatékonyak irodákban, éttermekben, iskolákban és egyéb közösségi helyeken. Kínálatunkban megtalálhatók Z hajtogatott kéztörlők, C hajtogatott kéztörlők, valamint V hajtogatott kéztörlők is. Fedezd fel webáruházunk kínálatát, és válaszd ki a különböző méretű, színű és márkájú termékeink közül az igényeidnek legmegfelelőbbet!

    44termék
     

    A hajtogatott kéztörlő kategóriánk a mosdóhigiénia és tisztaság alapvető elemeit sorakoztatja fel. Különböző hajtogatott kéztörlőink, mint a Z, V és C hajtogatott modellek, hatékony és higiénikus megoldásokat kínálnak minden környezetben, legyen az irodai, ipari, vagy otthoni.

    Típusok és alkalmazások

    A hajtogatott kéztörlő papírjaink a következő típusokra oszthatók:

    • Z hajtogatott kéztörlők: Ideálisak nagy forgalmú helyekre, egyszerű és hatékony adagolást biztosítanak.
    • V hajtogatott kéztörlők: Széles felhasználási területtel rendelkeznek és univerzális adagolási lehetőségeket kínálnak.
    • C hajtogatott kéztörlők: Kompakt és kényelmes, tökéletes választás kisebb helyiségekhez.

    Ezen hajtogatott kéztörlő papír termékek kiváló minőségűek, tartósak és nagy nedvszívó képességgel rendelkeznek, ideálisak különböző alkalmazásokhoz. 

    Funkció és kényelem

    A papír kéztörlő hajtogatott designja lehetővé teszi, hogy a felhasználók könnyedén, gyorsan és higiénikusan száríthassák meg a kezüket, minimalizálva ezzel a keresztszennyeződés kockázatát. A hajtogatott kéztörlők kompakt kialakításuknak köszönhetően kevesebb hulladékot termelnek.

    • Hatékony adagolás: Könnyen és gyorsan adagolhatók.
    • Magas felszívóképesség: Gyors és hatékony kézszárítás minden használatkor.
    • Higiénikus: Csökkenti a keresztszennyeződés kockázatát.

    A hajtogatott kéztörlők használatának előnyei

    A hajtogatott kéztörlők használata számos előnnyel jár, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy hatékonyan, higiénikusan és környezetbarát módon tartsák tisztán a kezüket. 

    • Hatékonyság és költséghatékonyság: A hajtogatott kialakítás lehetővé teszi az egyes lapok könnyű és pontos adagolását, elkerülve a felesleges pazarlást. A pazarlás minimalizálása révén a vállalkozások kevesebbet költenek papír kéztörlőkre hosszú távon.
    • Higiénia: Minden egyes lap külön-külön van hajtogatva, így a felhasználók csak azt az egy lapot érintik meg, amit használnak, minimalizálva ezzel a kereszt-fertőzés kockázatát.
    • Környezetbarát: A termékek gyakran fenntartható forrásokból származnak, és környezetbarát gyártási folyamatokkal készülnek.
    • Kényelem és sokoldalúság: A hajtogatott kéztörlők kevesebb helyet foglalnak, és könnyen tárolhatók. A különböző hajtogatási stílusok (Z, C, V hajtogatás) lehetővé teszik, hogy a kéztörlők a különböző adagolókkal kompatibilisek legyenek.

    Kiváló minőségű hajtogatott kéztörlők a Sigron.hu kínálatában

    A Sigron.hu kínálatában rendkívül kedvező áron juthatsz hozzá a legjobb minőségű hajtogatott kéztörlőkhöz. Termékeink hozzájárulnak a lehető legtökéletesebb tisztaság és higiénia megteremtéséhez. Ha bármilyen kérdésed adódna termékeinkkel kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot. Kérd bátran kollégáink szakmai segítségét!

    Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.