Kategóriák
  • Akciós termékek
  • Újdonságok
  • Rólunk
  • Tork termékcsalád
  • Blog
  • Márciusban minden Sigron márkás termékre 10% kedvezmény

    Kéztörlő adagolók

    A kéztörlő adagolók széles körben használatosak közösségi helyeken, például mosdókban, éttermekben, irodákban és szállodákban. Különböző méretű kéztörlő papír adagolóink tökéletesen illeszkednek a különböző kiszerelésű és típusú kéztörlőkhöz. Kínálatunkban megtalálható adagolók a hajtogatott kéztörlőkhöz és tekercses kéztörlőkhöz. Adagolóink praktikusak, a tekercsek könnyen cserélhetők bennük, és az utántöltésük is gyors, egyszerű. A kategória bizonyos Tork termékei a karbonsemleges tanúsítványt is elnyerték. Fedezd fel webáruházunk kínálatát és találd meg a legjobb Tork kéztörlő adagolót!

    A kéztörlő adagolók kényelmet és higiénikus megoldást nyújtanak a kézmosást követő kéztörléshez. A kéztörlő papír tárolására és adagolására lettek tervezve a közösségi helyiségekben, például mosdókban, irodákban, éttermekben és iskolákban. Kínálatunkban főként prémium minőségű Tork kéztörlő adagolókat találsz.

    A kéztörlő adagolók használatának előnyei

    • Higiénia és tisztaság: A kéztörlő adagolók segítenek megőrizni a higiénikus környezetet a kézmosás után. Az adagolók kialakítása lehetővé teszi a kéztörlő papírok védett tárolását a szennyeződésekkel és a nedvességgel szemben. Így biztosítják a friss, tiszta kéztörlők könnyű és higiénikus elérhetőségét.
    • Kényelem és könnyű használat: A kéztörlő adagolók egyszerű és praktikus megoldást nyújtanak a kézmosás utáni kéztörléshez. Az adagolók ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a kéztörlő papírok könnyű és gyors kivételét, így nem kell különösebb erőfeszítést tenni a használatukhoz.
    • Gazdaságosság és takarékosság: A kéztörlő papír adagolók segítségével könnyedén szabályozható a kiadott kéztörlő papír mennyisége. Ezáltal csökkenthető a felesleges pazarlás és a túlzott felhasználás. Az adagolók gyakran rendelkeznek részleges lezárású mechanizmussal, amely segít megakadályozni a papír fölösleges kicsavarását és elvesztegetését. Elérhetők tekercses és hajtogatott kéztörlő adagolók is. 
    • Stílusos és esztétikus kialakítás: Különböző stílusokban és kivitelben érhetők el, amelyek harmonizálnak a környezetükkel. Legyen szó modern, letisztult vagy elegáns design-ról, a különböző lehetőségek közül kiválaszthatjuk a helyiség stílusához leginkább illeszkedő adagolót. 
    • Tartósság és könnyű karbantartás: A jó minőségű termékek ellenállnak a kopásnak, karcolódásnak és vegyszereknek. Tartós anyagokból, például rozsdamentes acélból vagy tartós műanyagból készülnek, ami hosszú élettartamot biztosít. Emellett az adagolók könnyen tisztíthatók és karbantarthatók, amelyek megkönnyítik a takarítási folyamatot.

    Azáltal, hogy megfelelően kiválasztjuk és használjuk a kéztörlő adagolókat, javíthatjuk a higiéniát, kényelmet és takarékosságot a közösségi helyiségekben.

    Kiváló minőségű kéztörlő adagolók a Sigron.hu kínálatában

    A Sigron.hu kínálatában rendkívül kedvező áron juthatsz hozzá a legjobb minőségű Tork kéztörlő adagolókhoz. Termékeink hozzájárulnak a közösségi mosdók, szállodák, éttermek és egyéb nyilvános helyiségek lehető legtökéletesebb higiéniájának megteremtésében. Ha bármilyen kérdésed adódna adagolóinkkal kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot. Kérd bátran kollégáink szakmai segítségét!

    Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.