Kategóriák
 • Akciós termékek
 • Újdonságok
 • Rólunk
 • Tork termékcsalád
 • Blog
 • 10% minden Tork termékre egész februárban!

  Termék státusza
  Ár
   (Ft)
  Kategória
  Szín
  Gyártó
  Kiszerelés
  Rendszer-azonosító
  Méret (magasság x szélesség x mélység) cm / kapacitás
  Hosszúság (méter, lapok száma)
  Rétegszám/ anyag
  pH érték
  Termék színe
  Kiszerelés/csomagolás
  Tömeg
  termék mutatása

  Szaniter tisztító

  A fürdőszobák és vizes helyiségek speciális tisztítást igényelnek. Szaniter tisztítóink hatékonyan távolítják el a vízkő- és szappanmaradványokat, miközben megőrzik a fényes felületek ragyogását. Emellett található közöttük, antibakteriális hatásúak is, amik így hatékonyan veszik fel a harcot a baktériumokkal és gombákkal, biztosítva a szaniterek tiszta és egészséges környezetét. Fürdőszobai tisztítószereink ideális választást jelentenek a higiénikus és ragyogó eredmény érdekében. Fedezd fel webáruházunk kínálatát és találd meg a legjobb szanitertisztítókat!

  42termék
   

  A szaniter tisztító termékek fontos szerepet játszanak a mindennapi tisztaság és higiénés környezet megőrzésében, különösen a fürdőszobákban. Ezen termékek speciálisan formulájukkal hatékonyan távolítják el az olyan makacs szennyeződéseket, mint a vízkő, a szappanmaradványok és a rozsda, miközben friss és tiszta illatot hagynak maguk után.

  Alkalmazási területek

  A szanitertisztítók sokféle környezetben alkalmazhatók, legyen szó otthoni, nyilvános vagy ipari létesítményekről.

  Otthoni fürdőszobák

  • A WC-k, bidék és mosdók mélytisztítása.
  • Zuhanykabinok és fürdőkádak rendszeres karbantartása.

  Nyilvános WC-k és fürdőszobák

  • Nagy forgalmú területeken a higiénia fenntartása.
  • Az egészségügyi előírások betartása.

  Ipari létesítmények és szállodák

  • Nagyterületű mosdók és WC-k gyors tisztítása.
  • A vendégek elégedettségének biztosítása érdekében a higiéniás sztenderdek magas szinten tartása.

  Kiemelt termék, a szaniter tisztító hab

  Ez a formula kiválóan alkalmas nehezen hozzáférhető helyek és függőleges felületek tisztítására. A habos állag lehetővé teszi, hogy a tisztítószer hosszabb ideig maradjon a felületen, ezáltal mélyebben hatol be és oldja fel a szennyeződéseket. A tisztító hab nem csak tisztít, de kellemes, friss illatot is hagy maga után, ami hozzájárul a tiszta és friss környezet eléréséhez. Kíméletes az anyagokhoz, nem károsítja a felületeket, ugyanakkor hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és baktériumokat. Mindezek mellett rendkívül takarékos.

  Vásárlás és beszerzés

  A szaniter tisztítók és minden fürdőszobai tisztítószer kiválasztásánál fontos figyelembe venni a különböző termékek jellemzőit és azok alkalmazási területeit. Webáruházunkban számos opció közül választhatsz, amelyek megfelelnek minden igénynek, legyen szó háztartási vagy ipari felhasználásról.

  • Széles választék: A kínálatunkban számos márkát és típust találhatsz, amelyek a legmodernebb technológiával készülnek, hogy megfeleljenek a legmagasabb elvárásoknak is.
  • Kedvező árak: Versenyképes árakon kínáljuk termékeinket, így garantáljuk, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb terméket.
  • Szakértői tanácsadás: Vásárlás előtt szakértőink igény szerint segítséget és tanácsot nyújtanak a legmegfelelőbb termékek kiválasztásában.

  Kiváló minőségű szanitertisztítók a Sigron.hu kínálatában

  A Sigron.hu kínálatában rendkívül kedvező áron juthatsz hozzá a legjobb minőségű szaniter tisztítókhoz. Termékeink hozzájárulnak a lehető legtökéletesebb tisztaság és higiénia megteremtéséhez. Ha bármilyen kérdésed adódna termékeinkkel kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot. Kérd bátran kollégáink szakmai segítségét!

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.