Kategóriák
 • Akciós termékek
 • Újdonságok
 • Rólunk
 • Tork termékcsalád
 • Blog
 • Júliusban minden Sigron márkás termékből 10%-ot kapsz!

  Termék státusza
  Ár
   (Ft)
  Kategória
  Szín
  Gyártó
  Kiszerelés
  Rendszer-azonosító
  Méret (magasság x szélesség x mélység) cm / kapacitás
  Hosszúság (méter, lapok száma)
  Rétegszám/ anyag
  termék mutatása

  Tork kéztörlő

  A Tork kéztörlő kategóriánk magába foglalja a kéztörléshez szükséges összes terméket, beleértve a különböző méreteket, textúrákat és minőségi elvárásokat. Akár otthon, akár irodai környezetben, a Tork kéztörlők garantálják a higiéniai és kényelmi igényeket. Minőségi és megbízható termékek, amelyek azonnal hozzáférhetőek és könnyen használhatóak. Fedezd fel webáruházunk kínálatát, és válaszd ki a különböző méretű és kiszerelésű termékeink közül az igényeidnek legmegfelelőbbet!

  86termék
   

  A Tork kéztörlői széleskörű és innovatív megoldásokat kínálnak mindennapi és ipari használatra. A vállalat elkötelezett a magas minőség, a felhasználói elégedettség és a környezetvédelem mellett, és ezen értékek tükröződnek minden egyes termékükben. Az egyes kéztörlő típusokat különböző igényekre és környezetekre szabva hozzák létre, így minden felhasználó megtalálhatja a számára ideális terméket, legyen szó éttermekről, irodákról, egészségügyi intézményekről vagy bármilyen más közösségi helyekről. 

  Tork kéztörlő típusok

  A Tork választékában számos különböző típusú kéztörlőt találhatunk, amelyek a felhasználói igények és környezeti adottságok szerint lettek kialakítva.

  • Tork tekercses kéztörlő: A Tork kéztörlő tekercsek ideális választások lehetnek széles körű alkalmazásokhoz, praktikus és sokoldalú megoldások.

   

  • Tork hajtogatott kéztörlő: Kifejezetten nagy forgalmú helyekre vannak tervezve, ahol a gyors és higiénikus kézszárítás esszenciális. Megkülönböztetünk Tork Z hajtogatott kéztörlőket, illetve C és V hajtogatottokat. Ezeket a típusokat maximális hatékonyság és kényelem jellemzi.  Speciálisan olyan helyekre alkalmasak, ahol a helytakarékos megoldások előnyt jelentenek.

  Tork kéztörlők jellemzői

  A Tork kéztörlők kiemelkednek a piacon a magas minőségük és egyedi tulajdonságaik révén.

  • Megbízható minőség: A Tork kéztörlők erős és nagy nedvszívó képességű anyagból készülnek, biztosítva a hosszú élettartamot és a kivételes teljesítményt.
  • Innovatív technológia: A Tork termékek a legújabb technológiákkal készülnek, így garantálva a hatékonyságot és a felhasználói elégedettséget.
  • Környezetbarát választás: A Tork fenntartható gyártási módszereket alkalmaz és ökobarát termékeket kínál.
  • Felhasználóbarát design: A kéztörlők Tork minőségben könnyen használhatóak és adagolhatóak, ezzel elősegítve a jobb higiéniai normákat és a kényelmes használatot.

  Kiváló minőségű Tork kéztörlők a Sigron.hu kínálatában

  A Sigron.hu kínálatában rendkívül kedvező áron juthatsz hozzá a legjobb minőségű Tork kéztörlőkhöz. Termékeink hozzájárulnak a lehető legtökéletesebb tisztaság és higiénia megteremtéséhez. Ha bármilyen kérdésed adódna termékeinkkel kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot. Kérd bátran kollégáink szakmai segítségét!

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.